Tag Archive

Tag Archives for " Jeff Keller "
22

Te plângi? Renunţă la acest sport!

Probleme, Probleme, Probleme…

A te plânge poate fi asemănat cu un sport. Foarte mulţi oameni se plâng de problemele lor fără să-şi dea seama ce greşeală mare fac. Hai să punem problema astfel: Tu cum te simţi când cineva îşi descarcă toate problemele şi plângerile în faţa ta?

Nimănui nu-i place să se afle în preajma cuiva care se plânge mereu… cu excepţia, poate, a altor persoane care se plâng şi ele mereu. Cu toţii ne plângem la un moment dat. Ori pentru că ne place să fim compătimiţi, ori pentru că suntem făcuţi să ne plângem… nu contează. Ideea este: Ai grijă cât te plângi! Continue reading

13

Puterea cuvintelor

Puterea cuvintelor… Ştii să joci domino? Atunci imaginează-ţi că fiecare din următoarele cuvinte (ce noi ne vom imagina că desemnează acţiuni) este o piesă de domino care cade peste următoarea piesă. Când o piesă cade înseamnă că tu ai făcut acea acţiune.

Gânduri » Cuvinte » Convingeri » Acţiuni » Rezultate
(schemă după Jeff Keller)

Continue reading

9

„Atitudinea este totul” – Jeff Keller

„Atitudinea este totul” de Jeff Keller este prima carte de dezvoltare personală pe care am citit-o în viaţa mea – acest lucru ar trebui să spună multe despre ea şi chiar şi despre mine.

Jeff e un tip ce a muncit o groază pentru a ajunge avocat, dar ajuns acolo şi-a dat seama că nu-şi mai place propria viaţă. La vârsta de 30 de ani a realizat că nu face ce îi place şi a avut curajul de a se reprofila. Şi-a lăsat vocaţia pentru care muncise până atunci şi a comandat nişte casete motivaţionale. Cine-i azi domnul Jeff Keller? Păi Jeff este orator şi scriitor de mare succes în aria dezvoltării personale şi este fondatorul Attitude is Everything Inc. … de aici şi această carte scrisă de el. Continue reading

Citatele săptămânii

Tocmai posibilitatea de a-ţi împlini un vis face viaţa interesantă.
Paulo Coelho

Acţionează ca şi cum ţi-ar fi imposibil să dai greş.
Dorothea Brande

Obţin ceea ce-şi doresc nu aceia care iau, ci aceia care dau.
Eugene Benge
Continue reading

2

Cum să-mi înfrunt temerile?

Cum să-mi înfrunt temerile?” este o întrebare pe care ar trebui să şi-o pună orice om. În primul rând pentru că toţi avem temeri, iar în al doilea rând pentru că cu toţii ar trebui să vrem să scăpăm de ele. Eu personal am mai multe temeri – de unele probabil încă nici n-am aflat… în timp ce pe altele le-am trecut în lista celor înfruntate.

O să încep cu două temeri pe care le aveam eu şi voi continua cu temerile pe care probabil le ai tu. La finalul articolului este un sondaj. Hai să vedem de ce ne este cel mai frică. Continue reading

4

Citate despre cuvinte

Citate despre cuvinteCuvintele pe care le alegi în mod consecvent îţi vor modela destinul.
Anthony Robbins

Cuvintele sunt, desigur, cel mai puternic drog folosit de omenire.
Rudyard Kipling

Cuvintele dezvăluie starea de spirit, caracterul şi dispoziţia vorbitorului.
Plutarh

Continue reading

1

Citate despre imaginaţie

Citate despre imaginaţie

Înainte de a putea realiza un lucru, trebui să-l vezi clar.
Alex Morrison

Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea.
Albert Einstein

Doar noi deţinem controlul asupra imaginilor care ne ocupă mintea.
Jeff Keller Continue reading

3

Problemele sunt oportunităţi

Problemele sunt oportunităţi

Orice situaţie nefavorabilă poartă în sine sămânţa unui beneficiu echivalent, dacă nu chiar mai mare.

Napoleon Hill

Am început cu un citat în ideea că îl vei citi acum, înainte să citeşti articolul în întregime, şi îl vei mai citi o dată după ce termini de lecturat în totalitate acest articol.

Problemele sunt oportunităţi dacă tu începi să le transformi în oportunităţi. Jeff Keller spune că „Atitudinea este totul.” şi are mare dreptate. Este foarte important modul în care tu te comporţi vizavi de o situaţie, o problemă, un eşec.

Continue reading

CLOSE
CLOSE