Tag Archive

Tag Archives for " a primi "
2

Deci cum e facerea de bine?

Zilele ăstea citesc o carte nouă. Se numește Give and Take și este scrisă de Adam Grant. 

Foarte pe scurt, Adam Grant este cel mai tânăr profesor din istoria Wharton și consultant la Google, NLF, Goldman Sachs, Pixar, etc. iar cartea scrisă de el este bazată pe știință și studii documentate.

În Give and Take, Grant explică faptul că, din punct de vedere al networkingului și a relațiilor personale, există trei categorii de persoane:

Continue reading

20

Știi să primești?

Trăim într-o perioadă în care au o importanță maximă scopurile, ne punem dorințe și așteptăm să ni le împlinim. Oamenii au dezvoltat aproape o nevroză din a dori, de a cere, de a aspira la mai mult. Ceea ce e bine, însă știm să și primim?

De câte ori te-ai întrebat de ce încă nu ți s-au împlinit cele mai adânci dorințe? Și ce ai făcut cu acele mici vise realizate deja?

Chiar am convingerea că poți să ai ORICE îți dorești. Sunt genul de om la care poți veni cu cea mai nebunească idee și mă entuziasmez, cred în tine și te întreb dacă îți pot fi de ajutor cu ceva. Poți să ajungi unde vrei tu. Limita e cerul. Sau… dacă nici măcar el nu e o limită?

Însă în timp ce lucram cu clienții mei și cu mine însămi, am descoperit un motiv pentru care ceea ce ne dorim, nu mai apare. Continue reading

CLOSE
CLOSE