Tag Archive

Tag Archives for " abdomene "
7

Mi-am atins obiectivul în 9 zile!

Acum 9 zile am început programul abdomenelor. Obiectivul era să fac(em) 150 de abdomene pe zi. Şi am reuşit! Vă las cu poza de mai jos ce arată tabelul abdomenelor mele. De azi înainte ideal ar fi să mă tin de aceste 150 de abdomene zilnice – pe care le fac în 3 serii de 50.

Voi cum aţi mai evoluat în program?

10

Ziua opt de abdomene

Dacă-i ziua opt înseamnă ca a trecut prima săptămână şi sunt încă în viaţă. Obiectivul de a face 150 de abdomene pe zi încă nu l-am atins. Prin weekend nu am fost cuminte (se observă cu galben). Asta-i o problemă cu care probabil vă confruntaţi şi voi… nu? E destul de greu să te trezeşti în weekend, mahmur, să faci abdomene. Sau să le faci seara, după ce te întorci de la distracţii…

În fine, mai am puţin şi ating 150-ul. Momentan fac abdomenele în două serii pe care de obicei le împart într-un mod egal şi le fac ori dimineaţa-seara ori ambele serii dimineaţa cu pauză de 10-15 minute.

Probabil că atunci când voi face 150 de abdomene pe zi le voi împărţi în trei serii a câte 50.

La voi cum merge treaba?

19

Ziua patru de abdomene

Cu paşi mici şi mai multe serii de abdomene mă apropi de targetul de 150 de abdomene pe zi. Azi am de făcut 100, dar cum nu vreau să mă epuizez şi cum nici nu cred că pot să fac din prima atât de multe am hotărât să fac 50 dimineaţă (le-am făcut deja) şi 50 spre seară.

Acum, că am ajuns la 100, am schimbat şi formula de calcul. Uite tabelul meu:

Vouă cum vă merge?

Febră musculară? V-aţi mai ţinut de ele? Tot în două serii? Le faceţi mai uşor sau mai greu pe zi ce trece?

28

După prima zi – Abdomene

A trecut prima zi de abdomene şi chiar şi dimineaţa zilei cu numărul doi. Rezultatele? Mie-mi plac. Tabelul meu arată cam aşa:

În prima zi am reuşit să fac 50 de abdomene dimineaţa fără să mă epuizez. Azi am făcut 63 iar mâine am de făcut 79, sau să-i zicem rotund: 80. În ritmul ăsta o să ating targetul de 150 destul de repede.

Continue reading

39

Motivonti se apucă de abdomene

Toată ziua auzim pe la colţ de stradă că-i bine să faci „mişcare” de parcă am sta cu toţii nemişcaţi!

Ei bine, uite că nu stăm nemişcaţi. Motivonti se apucă de abdomene (precum vedeţi, e puţin cam grăsuţ – dar nu de aceea se apucă de abdomene) în ideea de a te ambiţiona şi pe tine să faci mişcare alături de el.

Nu, nu suntem siguri că vei da burta jos, dar cu siguranţă te vei simţi bine după primele zile de făcut abdomene (mai ales după ce-ţi trece febra musculară, muhaha!). Continue reading

CLOSE
CLOSE