Tag Archive

Tag Archives for " acţionează "
5

Trăiești responsabil sau te enervează Gicu?

Consideri că ești prea sensibil? Ai pățit vreodată să te enerveze cineva? Crezi că e greu să treci peste anumite experiențe? Spui că anumite lucruri și stări pur și simplu se întâmplă și nu ai cum schimba asta? Atunci acest articol este pentru tine.

Ești responsabil?

E ușor să dăm vina pe circumstanțe, viață sau ceilalți. Asta am fost învățați să facem și fix asta am văzut din exemplele celorlalți.

Adevărul este însă, că ești responsabil pentru tot ce gândești, simți și faci. Mai citește o dată: Continue reading

3

Riscă, acţionează, viaţa trebuie să fie palpitantă!

De foarte multe ori oamenii nu acţionează de teama eşecului. Eşecul în capul nostru este „nu”-ul suprem, pe care NU AVEM VOIE SĂ-L ATINGEM. … dar acest concept este cu totul greşit.

Pe bune acuma, ce este „eşecul”? Ne temem atâta de el fără să ştim măcar ce reprezintă. Am ajuns să considerăm drept eşec orice mişcare oricât de mică.

Sistemul nostru de valori actual consideră „eşecul” drept ceva rău… dar hai să facem un joc. Hai să încercăm să atingem într-o zi un număr cât mai mare de eşecuri! Nu, nu vreau să vă aruncaţi de pe un pod şi să vă spargeţi capul – ăsta nu-i un eşec, e o crimă… Ideea e să faceţi într-o zi lucruri noi, lucruri care credeţi de obicei că ar conduce la eşecuri. Continue reading

CLOSE
CLOSE