Tag Archive

Tag Archives for " alarma motivationala "
42

Alarma motivaţională s-a terminat… dar ar putea continua cu ajutorul vostru!

Alarma motivaţională - Haideţi să învăţăm să zâmbim!

Alarma motivaţională, proiectul nostru prin care am vrut să vă facem aproape zilnic să zâmbiţi şi să vă gândiţi la fericirea voastră, s-a terminat. A fost o lună de zile cu sms-uri zilnice (mai puţin în weekend).

Pentru noi a fost o experienţă pe cinste. Din care am învăţat multe, am socializat cu mulţi oameni care s-au înscris şi ne-am simţit împliniţi pentru faptul că aduceam zâmbete pe faţa oamenilor.

Aţi fost 1500 de oameni. Puţin peste 200 ne-aţi scris sms-uri înapoi! Alte câteva sute ne-aţi scris mailuri sau ne-ati lăsat mesaje pe facebook. Câţiva dintre voi aţi dat vestea mai departe pe blogurile voastre şi aţi împânzit internetul cu conceptul de „alarmă motivaţională” – există aproape 4 mii de rezultate cu această combinaţie de cuvinte pe Google! Continue reading

91

Alarma motivaţională – Haideţi să învăţăm să zâmbim!

Ne-a venit ideea la o bere, vorbind despre oameni, despre cât de posomorâţi, trişti, abătuţi şi frustraţi sunt uneori unii dintre ei.

Îi spuneam lui Ariel că am fost în Timişoara la începutul lui martie şi că m-am îndrăgostit de oraş, care spre deosebire de Bucureşti, mi se pare un oraş de poveste. Oameni care zâmbesc, care nu se miră la un mulţumesc, care fac complimente, pentru care lucrurile simple reprezintă lucruri normale.

Ce este „Alarma motivaţională”?

Ceea ce îţi propunem noi este foarte simplu, normal şi frumos: tu ne lăşi numărul tău de telefon, iar noi îţi trimitem în fiecare dimineaţă, timp de 20 de zile (doar în timpul săptămânii, fără weekend), un mesaj fain, motivaţional, care să-ţi aducă cel puţin un zâmbet pe faţă! Continue reading

CLOSE
CLOSE