Tag Archive

Tag Archives for " artist "
3

Torturați-l pe artist și o să-i fie bine

Când eram în clasa a 10-a mi-a căzut în mâini o carte care se numea „Torturați-l pe artist” și la baza textului din carte chiar asta era teoria: cu cât un artist o duce mai rău, cu atât creativitatea sa oferă „rezultate” de o calitate tot mai mare.

Atunci, în clasa a 10-a, n-am înțeles mare lucru. Dar acum totul are sens. Acum mă simt „iluminat”.

Vorbeam recent cu un amic despre care știam că a rămas fără job, că a fost dat afară alături de mulți alți angajați de la aceeași firmă. L-am întrebat ce mai face, dacă și-a găsit alt job.

Într-un mod neașteptat mi-a răspuns că a găsit un job. Culmea, un job mult mai fain, la o firmă mult mai drăguță, cu un salariu mai bun și cu colegi de treabă. Deja sună a ceva film cu final fericit, filmat la Hollywood …

Dar nu, povestea-i reală, tipul ăsta există și curioșii poa’ să-i dea add pe Facebook dacă vor. Continue reading

2

De la cine poţi învăţa? Justin Bieber

Aveam în minte de mai multă vreme să fac un articol legat de Justin Bieber (nu, nu plecaţi, staţi aici şi citiţi), dar abia după ce am visat ieri la prânz că am fost la un concert de-al lui m-am pus pe treabă. Am văzut Justin Bieber: Never Say Never, am citit şi vizionat interviuri cu el, iar pe lângă evidentul fapt, acela că el este un produs al industriei, mai este şi un altul: Justin Bieber este şi un exemplu, un model.

Justin s-a nascut la 1 martie 1994, ora 12:56 a.m, într-o zi de marţi. Ştie să cânte la 4 instrumente, iar la 8 ani a avut primul concert de jazz. Când a avut primul concert ca „profesionist” a venit îmbrăcat într-un costum bisericesc. Are o echipă ca o familie. Este foarte credincios, iar înainte de fiecare show îşi adună echipa, spune o rugăciune urmată de un strigăt de încurajare: „Ducks, Ducks, Ducks, Ducks, Quawk, Quawk, Quawk, Quawk, Zoom!”. În ceea ce priveşte orientarea sexuală a spus că „este alegerea fiecărei persoane”. Parcă pare prea bun ca să fie adevărat puştiul ăsta. Continue reading

CLOSE
CLOSE