Tag Archive

Tag Archives for " bani din glume "
2

Interviu cu Sergiu Floroaia

Sergiu este un om pe care l-am „cunoscut” online acum ceva ani. I-am scris, după luni de admirație, că aș vrea să-l invit la un eveniment să vorbească unor elevi. A acceptat pur și simplu. Deși habar n-avea cine sunt. A avut încredere în mine și s-a lăsat pus față-n fată cu o sală plină de elevi care l-au luat la întrebări (asta era prin 2009) – „Cum poți să faci bani din stand-up comedy?!”.

Stand-up comedy-ul abia prindea în București și România pe vremea aia. Și prin stand-up comedy înțelegem că avem o scenă și un comediant care are un microfon. În fața lui e o sală. Teoretic comediantul zice glume și sala aplaudă. Practic – uneori e mai dur.

Sergiu a reușit după ani de zile să devină cunoscut pentru ceea ce face – și anume … da, glume! Sergiu trăiește din glume. Nu numai că asta-i aduce banii, dar asta-i dă sens în viață.

Îl admir (și știe asta) de mult timp și cred că interviul de mai jos poate fi cel puțin inspirațional pentru cei ce au un vis și încă n-au curajul să-l urmeze. :) Continue reading

CLOSE
CLOSE