Tag Archive

Tag Archives for " bani din youtube "
41

Interviu cu Bianca Adam – YouTuberiţă la 14 ani

Se pot face bani la 14 ani prin internet? Răspunsul este simplu: Da!

Dar nu i-am luat lui Bianca un interviu despre bani, ci despre pasiune.

Deşi are 14 ani, se filmează din februarie 2012 periodic şi are o groază de fani din jurul României care o urmăresc şi comunică cu ea! 3.500 de abonaţi şi 200 de mii de vizualizări la canalul privat în 2 luni! Mii de vizualizări la fiecare video. Este de fapt mult mai vedetă ca Motivonti!

Dar pentru ea asta nu-i important. Cum nici banii nu-s atât de importanţi. Important este să faci ce-ţi place. Iar ei îi place la nebunie ce face, de aceea are succes.

Bianca Adam este cea mai tânără persoană intervievată pe Motivonti până acum. E o tipă simplă ce trăieşte în Craiova, care face ce-i place… şi de aceea este de admirat! Încă nu e conştientă 100% de puterea ei, dar de aceea am insistat foarte mult pe rezultatele videourilor ei (de-a lungul interviului mai completez eu cu vizualizări, comentarii etc.) Cifre la care agenţii de online visează uneori pe bani grei! :)

1. Pentru început zi-mi câteva lucruri despre tine…

Uhm, numele adevărat e Bianca, chiar trebuia să-l anunţ undeva pentru că foarte mulţi mă tot întreabă cum mă cheamă, dar sinceră să fiu îmi place mai mult să mi se zică Tequila. Am 14 ani jumate şi nu pot să zic că vlog-ul meu ar fi cea mai mare pasiune a mea. Am multe pasiuni, de la desen până la cântatul la pian. Îmi mai ocup timpul şi cu poze cât de cât „artistice”.

Ariel: şi pe vremuri se dădea super bine cu skate-ul! Continue reading

CLOSE
CLOSE