Tag Archive

Tag Archives for " batranete "
2

Oameni mici, oameni mari – oameni buni!

În fiecare zi întâlnim oameni noi. În fiecare zi întâlnim caractere diferite, concepte şi concepţii diferite, oameni diferiţi. Şi în fiecare zi rãmânem surprinşi, atât plãcut cât şi neplãcut de atitudinea lor.

Aşa NU!

Acum douã sãptãmâni, dupã 2 zile pline de handbal în urma cãrora m-am ales cu o micã recidivã la genunchiul meu sensibil, am fost nevoitã sã port o faşã elasticã. Ca sã ajung la birou, iau tramvaiul cca. 12 staţii. Un drum destul de lung, pe care de obicei mi-l destind citind câte o carte bunã. Continue reading

2

Dacă ne-am întoarce în timp, ce am învăța de la noi înșine?

Am regretat de nenumărate ori greșeli din trecut și de fiecare dată am jurat că nu se vor mai repeta. Unii zic că din greșeli se învață, alții le iau ca model de viață, iar alții pur și simplu nu știu ce să facă cu ele.

Am auzit întrebarea ”dacă m-aș întoarce în timp, ce am învăța de la noi înșine?” de la un film pe care nici nu am vrut să îl vizionez. Ci doar l-am pus să ruleze precum un ambient sonor și vizual pentru propria-mi plictiseală.

La un moment dat m-a pocnit întrebarea pe care v-am spus-o și la care cred că v-ați gândit și voi atunci când ați citit-o prima dată. Continue reading

CLOSE
CLOSE