Tag Archive

Tag Archives for " bine "
2

Când viața îți da lămâi… AȘTEAPTĂ… să se facă limonadă!

Cred că majoritatea a auzit de zicala „ Când viața îți dă lămâi, fă limonadă!”. Nu voi începe aici nici a contesta aceasta nici a o explica, ci vreau sa pun în lumină un aspect pe care sunt convinsă că toți l-ați întâlnit.

Ce faci când ai stors lămâile cât ai putut și nu iese limonada?

Spui că viața este rea. Că cineva acolo sus pune năpasta pe tine. Viața nu este rea și nu este bună. Ea doar este. Evenimentele în sine nu au o valoare de bun sau rău decât înauntrul tău. M-aș bucura dacă de mâine toți ar înțelege asta și nu ar mai suferii atât, dar sunt foarte conștientă că e o stare foarte greu de atins…

Bun, atunci ce facem când suntem supărați că nici o acțiune a noastră nu schimbă situația? Continue reading

7

5 sfaturi pentru a dormi bine

E destul de greu să-ţi faci viaţa frumoasă dacă eşti obosit… şi adesea suntem obosiţi că nu ştim prea multe despre somn. Am ajuns în secolul vitezei să spunem că ziua are prea puţine ore şi să ne întrebăm: „Dar de ce trebuie omul să doarmă?”. Culmea, totodată sunt şi acei oameni care spun: „De ce trebuie să mă trezesc la 6? Eu aş vrea să dorm toată ziua!”.

Oameni diferiţi, în acelaşi secol al vitezei, cu gânduri total diferite.

Mihai a scris un articol foarte-foarte bun despre somn aici. Îl foarte-recomand.

Dar mai există nişte lucruri pe care poate ar trebui să le ştii despre somn mai ales dacă în ultima vreme n-ai dormit prea bine.

Continue reading

CLOSE
CLOSE