Tag Archive

Tag Archives for " business "
1

Distinct și onest cu Răzvan Teodorescu

Pe Răzvan l-am cunoscut chiar la evenimentul de lansare al ineditului lui business. Ce mi-a atras atenția asupra lui a fost faptul că, într-o gașcă de aproximativ 15 femei care turuiau despre manichiuri, coafuri, machiaje, copii, el s-a integrat, cum să zic, discret și în același timp distinct și onest, genul acela de gazdă care este acolo exact atât cât trebuie ca să te simți bine, nici să nu fii sufocat de prezență dar nici să nu te simți al nimănui. Evident că m-am întrebat cum a ajuns el să aibă un studio de manichiură, care e legătura cu pasiunile lui masculine. De la curiozitate până la a-l lua la întrebări a fost doar un pas pe care evident că l-am făcut, că de-aia sunt eu și nu altcineva. Continue reading

Personal Innovation Challenge – un program intensiv de creativitate

Fundaţia Friends For Friends lansează tabăra Personal Innovation Challenge, un program intensiv pentru profesioniştii care îşi doresc mai multă creativitate aplicată în viaţa profesională şi personală, ceea ce înseamnă soluţii şi noi rezolvări la situaţiile de zi cu zi.

Aşadar, vrei să îţi reinventezi viaţa şi profesia? FFFF îţi oferă patru zile!

Personal Innovation Challenge a fost conceput în aşa fel încât să răspundă celor două nevoi nevoi:

  • Nevoia de reinventare pe plan personal şi profesional
  • Nevoia de relaxare într-un mod activ şi inteligent.

Renunţă la orice ai în plan pentru perioada 12 – 16 iunie şi participă la Tabăra Intensivă de Creativitate şi Inovaţie, unde cei 30 de participanţi vor avea de ales dintre 15 ateliere, fiecare dintre aceste zile fiind destinată unui pas esenţial în traseul personal spre inovaţie:

  • Ziua 1 – Back To The Roots Day
  • Ziua 2 – Personal Branding Day
  • Ziua 3 – Game Day
  • Ziua 4 – Innovation Day

Personal Innovation Challange se va întâmpla într-un loc cu soare, pe malul unui lac, la doi paşi de mare, în Bulgaria. Pe lângă antrenamentele propriu-zise, veţi avea parte de ateliere simultane ţinute de profesionişti din cele mai diverse domenii, iar la finalul celor patru zile de provocare, fiecare participant va primi o analiză personalizată a rezultatelor.

Se promite relaxare, distracţie, multe fapte şi multă vorbă!

Pentru toate detaliile despre program şi înscriere, precum şi amănunte despre celelalte ediţii Creative Fitness Studio, accesează site-ul www.ffff.ro/creative-fitness-studio/ şi pagina de facebook http://www.facebook.com/CreativeFitnessStudio.

CLOSE
CLOSE