Tag Archive

Tag Archives for " carte buna "
4

Imaginează-ți că ești carte!

Cineva s-a gândit să scrie mai multe lecții, un fel de curs, să transmită informație în scris și ca să se asigure că cititorii acordă toată atenția pentru a înțelege textul, a ascuns printre cuvinte litere în plus ce alcătuiau un cod pe care cititorul trebuia să-l transmită autorului pentru a putea trece la următoarea lecție – descoperind codul corect, făcea dovada parcurgerii cu atenție a textului. Continue reading

1

„Curajul de a fi tu însuți” – Jacques Salome

Acum două săptămâni trimiteam către o librărie online o comandă consistentă de cărți din categoria celor motivaționale. Probabil persoana care se ocupa cu expedierea coletelor a constatat următoarele: ori mă aflu într-o depresie adâncă și așa încerc să mă motivez, ori m-a părăsit prietenul, ori m-au dat afară de la serviciu ori cine știe ce-i mai putea debita imaginația.
Culmea și pentru mine este că niciuna dintre variante nu a fost valabilă.

De ce literatură motivațională

Am început cu literatura motivațională din perioada liceului și m-am dedicat ei atât de-a lungul anilor de facultate cât și la început de carieră.

Motivele care stau la baza faptului că am apelat la această categorie sunt multiple, iar referitor la asta voi scrie, cu siguranță, în alt post, și asta pentru a putea împărtăși alături de voi genialul mod în care m-au influențat.

Revenind la colet, una dintre cărțile cumpărate se intitulează ”Curajul de a fi tu însuți” de Jacques Salome.

Prostii, am spus prima oară. Nimeni nu îmi spune mie cum să devin. Continue reading

CLOSE
CLOSE