Tag Archive

Tag Archives for " carte dezvoltare personala "

Copiii paznicilor de elefanți

Provocarea fericită a venit de la Institutul pentru Fericire, de unde altundeva? Primul gând a fost că ușoară, mi-am acordat un strop de timp  să mă decid asupra autorului preferat – da, așa suna provocarea „care este subiectul / cartea / specialistul de dezvoltare personala cu care rezonezi cel mai mult și de ce”. N-a mers. Mi-am spus să aleg o carte despre care să povestesc. Prea multe cărți îmi veneau în minte.

Am recitit cerința. “subiectul / cartea / specialistul de dezvoltare personala” – musai de dezvoltare personală! Nu știu care sunt specialiștii în dezvoltare personală. Pentru mine orice carte care-mi merge la suflet este de dezvoltare personală. Antoine de Saint-Exupery este un specialist în dezvoltare personală? Întreb pentru că Micul prinț este o culegere de învățăminte de o profunzime rară. Dar nu aceasta e alegerea mea de astăzi cu toate că ar fi putut fi o alegere bună. Continue reading

3

Cartea asta se vinde precum pâinea caldă!

Mi-a luat un an de zile să scriu o cărticică despre cum am reușit să-mi transform pasiunea pentru a pedala într-o afacere, pornind cu o investiție de zero lei și cu cunoștințe inexistente în domeniul afacerilor.

Acum e gata. Doar că vreau s-o și printez. Și de aceea te invit să-mi cumperi cartea în avans, la un preț mai avantajos și cu tot felul de „bonusuri” interesante pe care le ofer la diferite praguri de donații.

Pentru mai multe detalii despre afacerea despre care vorbesc și cartea despre care vorbesc te invit să vezi filmulețul de mai jos și să apeși AICI. :)

CLOSE
CLOSE