Tag Archive

Tag Archives for " carti de dezvoltare personala "
15

5 lecții învățate în 3 ani de Motivonti – La mulți ani, Motivonti!

Azi se împlinesc 3 ani de când am lansat, în mod oficial, proiectul „Motivonti.ro”. Știu că vreme de 2-3 luni de zile am rumegat ideea – nu știam exact ce vreau, dar știam că vreau să mă schimb pe mine printr-un proiect mai mare, care să mă țină „în priză.”

În ultimii 3 ani am scris 339 de articole din totalul de 680 adunate.

Restul de 341 articole nescrise de mine au fost cel puțin citite sau editate/corectate de mine. Asta înseamnă căm trecut prin muuuult material de dezvoltare personală.

În acești 3 ani am primit sute de mailuri de mulțumiri pentru site și de întrebări sau de cerere de ajutor. Am încercat (și sper că am reușit) să răspund fiecărui mail și să ajut fiecare strigăt de ajutor cât de bine am putut. Continue reading

1

Reduceri şi promoţii la cărţi – luna octombrie

Şi desigur, totodată, ne plac momentele în care găsim oferte sau reduceri.

Mai jos am găsit câteva oferte pentru luna octombrie: reduceri la cărţi de dezvoltare personală, dar nu numai. Totodată există o reducere la ebook-uri şi la faimosul boardgame Catan.

Acestea fiind zise, sper să vă prindă bine! Dacă aveţi o carte de recomandat, nu ezitaţi să ne daţi un mesaj sau să lăsaţi un comentariu! :)

Reduceri şi promoţii la cărţi - luna octombrie
Continue reading

3

Oportunităţile nu apar, ci ţi le faci!

Până acum vreo 2-3 ani habar n-aveam ce înseamnă cuvântul „oportunitate„. Pur şi simplu nu exista în vocabularul meu.

Acum însă, tind să cred că dacă nu ştii ce înseamnă „oportunitate”, e clar că eşti un fel de pesimist … sau un om lipsit de vizunie şi spontaneitate – două caracteristici de care oamenii fericiţi ar cam avea nevoie.

Când am început să „mă dezvolt”, carevasăzică atunci când am început să citesc bloguri şi cărţi de dezvoltare personală, să merg la workshopuri şi seminarii de toate felurile pentru a mă transforma într-un om mai fericit… am aflat că „oportunitatea trebuie prinsă din zbor„. Continue reading

4

Cine mi-a luat Caşcavalul?

Dacă ai Caşcaval, eşti fericit.„, aşa începe.

Căci Caşcavalul este succesul. Este ceea ce vrei de la viaţa ta. Este ceea ce vrei să faci. Este ceea ce eşti motivat să faci. Este ceea ce cauţi.

Cu cât Caşcavalul e mai important pentru tine, cu atât mai mult vrei să-l păstrezi.

Dar uneori vreu să facem alte lucruri. Uneori nu mai putem continua în aceaşi direcţie. Uneori lucrurile se schimbă. „Dacă nu te schimbi, se poate întâmpla să te stingi.

Continue reading

CLOSE
CLOSE