Tag Archive

Tag Archives for " carti despre cuplu "
1

„Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate” – Dr. Gerard Leleu

O carte care vorbeşte despre fidelitate şi infidelitate, despre problemele cuplului modern şi despre „criza” ce apare în fiecare relaţie, aţi putea crede că nu este chiar pentru oricine. Vă înşelaţi! Din contră, este o carte pe înţelesul tuturor, cu explicaţii şi exemple, scrisă de un medic, terapeut de cuplu, dar şi autor de succes, cu titluri publicate şi la noi: „Tratat de mângâieri” sau „Bărbatul de azi explicat femeilor”.

Nu este o simplă carte de dezvoltare personală, dar nici una despre NLP în relaţia de cuplu, cu termeni de neînţeles şi exerciţii complexe. Cartea nu te mângâie pe creştet şi îţi spune că nu meritai să fii înşelat, ci îţi explică cele mai importante cauze ale infidelităţii şi modalităţile prin care poţi restabili dialogul cu persoană iubită.

Câte relaţii eşuate ai avut până acum? Fii sincer!

De câte ori ai fost înşelat? De câte ori ai fost infidel? Dar mai ales, de câte ori ţi s-a întâmplat ca într-o zi să te afli într-o stare de adoraţie completă, iar a doua zi să nu mai poţi de durere aflând de infidelitatea partenerului? Continue reading

CLOSE
CLOSE