Tag Archive

Tag Archives for " changemakers "

Motivonti merge la Changemakers 2013

Changemakers, proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), aflat la cea de a V-a editie, se adreseaza studentilor pasionati de oameni si antreprenoriat. Prin intermediul lui se urmareste popularizarea conceptului de antreprenoriat social in randul tinerilor si oferirea resurselor unui participant pentru a-si implementa afacerea sociala.

Changemakers se desfasoara in perioada 11 aprilie – 3 mai si are urmatoarele etape:

Conferinta „Antreprenoriatul social: Un altfel de business” – 11 aprilie, Aula Bibliotecii Nationale din Romania – va oferi participantilor la proiect o viziune generala asupra antreprenoriatului social, vazută insa prin ochii unor oameni avizati. Astfel, invitati precum: Raed Arafat, Orlando Neagoe, Mihai Simiuc, Leslie Hawke vor vorbi despre ce inseamna cu adevarat antreprenoriatul social, despre impactul lui, dar si despre modul în care vad ei viitorul acestuia in Romania. Continue reading

Tu eşti un changemaker?

Tu eşti un changemaker?

Vrei să faci o schimbare în societatea în care trăieşti? Vrei să-ţi pui vechile idei în practică? Mai mult ca sigur că vrei, pentru că eşti un changemaker – un om care face schimbarea!

Cum ar fi să-ţi pui în practică ideile ce vor schimba societatea cu ajutorul unor profesionişti? Ar fi perfect, îţi zicem noi! :)

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) ne invită în perioada 20 martie – 10 aprilie să luăm parte la proiectul Changemakers – un proiect aflat deja la a patra ediţie ce care ca scop informarea studenţilor cu privire la puterea antreprenoriatului social şi aprofundarea şi aplicarea cunoştinţelor în acest mediu.

Proiectul debutează mâine, 20 martie, printr-un eveniment de deschidere în Orange Concept Store, între orele 15:00 şi 18:00, avându-i ca invitaţi pe Mircea Mocanu (Head of Socio-Economics Section UNDP) şi dr. Raed Arafat (fondator SMURD). Continue reading

CLOSE
CLOSE