Tag Archive

Tag Archives for " chef "
20

Ce faci când n-ai chef de nimic?

Mi se întâmplă uneori pur şi simplu să nu am chef de absolut nimic. Nu vreau nici să lucrez, nici să învăţ, nici să mă plimb, nici să socializez… nu vreau să fac nimic! Atât de mult nimic încât nici să stau degeaba parcă nu-mi vine. E o stare ce o întâlnesc destul de rar, dar pe cât de rară este pe atat de mult o displac.

Se spune că astenia de primăvară are câteva simptome asupra noastră. Eu nu prea cred în această astenie, dar două din simptomele ei mi-au atras totuşi atenţia: lipsă de energie şi pasivitate şi putere de concentrare redusă.

Cam asta simt eu de câteva zile. Nu am chef de nimic pentru că parcă-s lipsit de energie. Uit tot mai des tot felul de lucruri ce nu obisnuiesc să le uit, nu pot gândi prea clar, am o stare ciudată de somnolenţă … şi tot aşa. Continue reading

7

Ce faci când nu ai chef să faci ceva ce TREBUIE să faci?

Nu mereu în viaţă facem ce ne place. Unora dintre noi le-a plăcut la grădiniţă, dar sunt sigur că alţii îşi disperau părinţii ţipând şi ascunzându-se prin casă pentru că nu voiau să se ducă la grădiniţă în fiecare dimineaţă. Apoi a fost şcoala. Multora dintre noi le-a displăcut trezitul dimineaţa, nu? Şi apoi a fost job-ul. Job-ul pe care-l faci în silă e un job prost ales, şi este fix vina ta că l-ai ales!

Uneori am fost nevoiţi să ducem gunoiul, alteori să ducem un amic beat acasă… şi aşa mai departe. De exemplu mie nu-mi face mereu plăcere să pregătesc de dimineaţa cafeaua pentru alţii pentru că vreau cafeaua mea înainte de toate! Sau uneori nu pot să scriu anumite texte/articole la cerinţă (plătite adică) pentru că nu am inspiraţie, nu mă pasionează subiectul. Continue reading

CLOSE
CLOSE