Tag Archive

Tag Archives for " cine sunt eu "
12

Încearcă 6 lucruri noi pentru a descoperi cine ești

Ca la orice început, toată lumea face liste și rezoluții pentru noul an. Unii visează să se realizeze profesional, unii să își găsească jumătatea, alții își doresc ca în 2013 să investească mai mult în pasiunile lor.

Eu ce fac dacă nu știu exact ce îmi doresc? Nu mi-am descoperit încă pasiunile, incă nu știu care este acel lucru care mă face pe deplin fericită și merg mereu pe principiul fericirii de moment, dar la final când trag linie parcă ceva lipsește.

Visele se nasc din experiențe trăite, din dorința de perfecționare și de evoluție. Există o singură problemă: nu ai cum știi în ce direcție vrei să mergi dacă nu știi ce există acolo, în lumea mare. Nu poți ști ce ți se potrivește cel mai bine, ce te face fericit și care este obiectivul care îți va aduce satisfacție maximă dacă nu încerci cât mai multe lucruri în viață, până ce găsești acel ceva al tău. Așa că, AVENTUREAZĂ-TE! Continue reading

3

Imaginea și ce înseamnă să fii tu însuți

În ultima perioadă am obosit să vad, să aud diferite persoane susținând cât de mult caută sau descoperit adevarata lor identitate (inclusiv eu, trebuie să recunosc), acel „eu însumi” care acum apare pe toate gardurile că trebuie să îl ai. Și de ce am obosit? Pentru că a devenit un mod de a nu fi „eu însumi” pentru prea multe persoane. Acea căutare de sine a devenit o treabă de PR, de imagine… M-am descoperit și acum arăt tuturor cine sunt! Ca toată lumea să vadă… Să vadă ce?

Să vadă ce declarații faci tu despre cine ești? Continue reading

1

Ce înseamnă să fii tu însuţi?

Acum două zile am anunţat o provocare! Am întrebat „Ce înseamnă să fii tu însuţi?” şi am primit o groază de răspunsuri interesante.

Cele mai interesante dintre ele (sau pasaje dintre cele mai interesante) se află aici:

„Cred că sinele nu se caută, ci se creează, o continuă şi neobosită creaţie, care se termină abia când punem punct.” Continue reading

21

Provocare: Ce înseamnă să fii tu însuţi?

De foarte multe ori am auzit expresia şi chiar mi-am şi repetat-o în gând şi oglindă, cum că trebuie să fiu eu însămi. Fie că mergeam la o prezentare sau interviu, veşnicul fii tu însuţi mă bântuia mereu. Îl auzeam continuu şi din partea celorlalţi, s-au scris şi cărţi despre fii tu însuţi, ba chiar le-am şi făcut recenzii.

Cu toate astea, nimeni nu mi-a spus ce înseamnă cu adevărat „să fiu eu însumi”. Aşa că m-am documentat mai bine, m-am ascultat şi i-am ascultat şi pe ceilalţi.

Aşadar, ce înseamnă să fii tu însuţi, ce este acel eu al nostru despre care tot vorbim şi cum ni-l creăm? Pentru o primă definiţie am să folosesc celebrul copy paste: Continue reading

CLOSE
CLOSE