Tag Archive

Tag Archives for " corporatist "

Interviu cu Oltea Ceraceanu, Commercial HR Manager la Coca-Cola HBC România

Coca-Cola HBC România a lansat recent un proiect foarte interesant adresat studenţilor în an terminal şi absolvenţilor de studii superioare. Ideea proiectului este de a luat tineri cu experienţă minimă şi a-i pregăti direct pentru o poziţie de manager!

Poţi aplica la proiect până pe 15 iunie. Mai multe detalii găseşti aici!

Şi deşi noi pe Motivonti promovăm oamenii care au afaceri personale, azi am hotărât să punem câteva întrebări unui manager dintr-o companie imensă – adică… Coca-Cola.

1. Pentru început, îmi puteţi spune ceva despre dumneavoastră şi câteva cuvinte care vă definesc?

Am 34 de ani şi lucrez în Resurse Umane încă de la absolvirea facultăţii. Sunt o persoană veselă, foarte activa şi extrem de curioasă, caracteristici care cred că mă definesc atât pe plan personal cât şi profesional.

2. Ce poziţie ocupaţi în cadrul companiei şi care au fost paşii pe care i-aţi urmat pentru a ajunge aici?

În prezent sunt Commercial HR Manager. Am început în 2003 ca şi HR Management Trainee, rol în care am învăţat multe lucruri din arii diverse ce ţin de HR, dar în acelaşi timp am început să mă specializez pe partea de recrutare şi employer branding. Ulterior, pentru 2 ani şi jumătate am pus bazele departamentului de Recrutare din Coca-Cola HBC din postura de Recruitment Manager, urmând ca apoi să îmi consolidez cunoştinţele şi să performez în aria de Dezvoltare Organizaţională ca Learning Manager. Continue reading

CLOSE
CLOSE