Tag Archive

Tag Archives for " craciun "

Ce ai zice de un brad viu de acest Crăciun?

Ei bine, o idee frumoasă poate să pornească din cele mai neobișnuite locuri. Acum ceva timp mă gândeam cum aș putea petrece timpul alături de cei dragi mie. Prin lista care includea rapel, escaladă, tir cu arcul, echitație, mers prin locuri frumoase din țară… era și plantatul unui copăcel.

În primăvară, când mă gândeam cu una din colegele mele ce-am putea face pentru a aduce și mai mulți oameni alături de noi în inițiativa de împădurire de care ne ocupăm, mi-am amintit imediat de lista care includea și plantatul copăceilor cu prietenii. Era perfect, pentru că voiam o idee simplă, naturală, de care să se poată lega oricine. Indiferent că era ecologist sau nu. Era exact ce căutam, momente speciale, unice, momente care contează foarte mult pentru noi.

Așa a apărut ideea Magazinului de copaci. Un magazin online, www.magazinuldecopaci.ro, de pe care oamenii să poată cumpăra copăcei pe tot parcursul anului pe care să-i planteze cu orice ocazie doresc. Continue reading

4

(Re)Descoperă magia Crăciunului!

Mai sunt doar două zile până la Crăciun şi ar trebui să te bucuri de sărbătoare. Punct. Atât am avut de zis. Serios, moşul nu vine de 5 ori pe an, vine o singură dată, aşa că ar trebui să te pregăteşti pentru el!

Dacă lucrezi, gândeşte-te că vine concediul cu zile bune de odihnă, iar dacă eşti student sau elev, cu atât mai bine, vei avea vacanţă 2 sau chiar 3 săptămâni!

Dacă mergi la cumpărături, nu te enerva că este aglomeraţie ori că stai la o coadă mult prea mare la casă, aminteşte-ţi că te pregăteşti de sărbătoare.

Crăciunul înseamnă voie bună, timp petrecut alături de cei dragi, relaxare, bucuria desfacerii cadourilor şi gustul dulce al bomboanelor din brad!
Ca să (re)descoperi magia acestei sărbători, îţi propun câteva lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de Crăciun: Continue reading

CLOSE
CLOSE