Tag Archive

Tag Archives for " cunoscuţi "
2

Sună un prieten

N-am în plan să vorbesc despre ”Vrei să fii miliardar?”, ci mai degrabă despre prietenie. Da, știu, e un subiect mult prea vast. Chiar de aia nici nu intenționez să-l acopăr pe tot. Zilele trecute am dat peste un CD cu poze din liceu, adica de acum vreo 6 ani.

Ce mi-am dat seama după alea două ore în care mi-am revăzut aproape toți colegii? Că n-am mai păstrat legătura cu nici jumătate din ei după terminarea liceului.
Continue reading

2

Prietenie sau nu?

Sunt momente când fiecare simte nevoia de puţin mai multă atenţie decât de obicei din partea prietenilor. Fie că treci printr-o problemă mai delicată, fie că ai ceva de sărbătorit vrei ca cei din jur să îţi arate că ştiu să fie alături de tine. Situaţiile în care răspunsul lor nu e tocmai cel aşteptat de tine nu sunt rare şi de aici pornesc, în general, întrebările.

Prieteni VS Cunoscuţi

Să zicem că îţi place grupul de oameni cu care ieşi miercurea la film, joia la karaoke şi în week-end la bere. Totul e foarte fain, distracţie cât cuprinde, voie bună din plin. Îţi place că eşti înconjurat de oameni cu aceleaşi pasiuni ca şi tine, că vă simţiţi bine când vă adunaţi, că poate mai fac ei cinste din când în când şi îţi mai rămân nişte bani pentru vremuri grele. Dar la un moment dat te întrebi pe câţi din cei pe care tu îi consideri prieteni o să te poţi baza atunci când vei avea nevoie? Continue reading

CLOSE
CLOSE