Tag Archive

Tag Archives for " dans "

Tu știi să porți o conversație?

În afară de momentele de solitudine, suntem în permanență prinși în tot felul de conversații, fie că vorbim cu iubitul/iubita, fie că vorbim cu colegii de serviciu, cu șeful sau prietenii, suntem într-o directă comunicare cu cineva. Atâta antrenament ar trebui să facă din noi adevărați experți, dar de cele mai multe ori realizăm că nu-i așa, că de fapt fie n-am auzit ce a spus celălalt, fie nu am spus ce aveam de spus, fie că celălalt nu ne ascultă…

Regulile conversației:

– Ai un motiv pentru care înițiezi sau rămâi într-o conversație

– Îți asculți partenerul

– Îți înțelegi partenerul

– Îi răspunzi partenerului

– Aștepți răspunsul partenerului

– Intuiești următoarea mișcare Continue reading

3

Shall We Dance (2004)

Motivonti o să recomande odată la ceva timp şi filme ce crede el că merită văzute – majoritatea se vor axa pe ambiţie, gândire pozitivă, motivaţie şi alte subiecte ce ţin de dezvoltare personală.

Shall We Dance” este unul din acele filme care-ţi aminteşte de tine. Până la sfârşitul filmului eram deja pus pe gânduri: mă gândeam la cum mă comport eu în anumite situaţii, la pasiunile mele şi la momentele în care mi-e ruşine de ce-mi place.

John Clark e un tip cu o familie măricică (soţie şi doi copilaşi) dar cu o viaţă rutinată. Într-o zi totuşi se apucă de un curs de dans – astfel descoperindu-şi o nouă pasiune. O poveste paralelă cu cea a lui John este povestea colegului său de serviciu care este pasionat de dans, dar îi e ruşine de pasiunea sa. John îl descoperă pe acesta într-o zi la sala unde lua el cursuri deghizat.

Continue reading

CLOSE
CLOSE