Tag Archive

Tag Archives for " discurs "
3

Regulile unui discurs reuşit

Nu o dată în viaţă suntem puşi în situaţia de a ţine un discurs. Fie că e în faţa unui public mai restrâns, format din persone care ne sunt cunoscute sau în faţa unui public mai numeros, într-o situaţie formală, academică, un discurs ridică întotdeauna nişte probleme pe care le vom aborda în continuare, din perspectiva celor trei tipuri de comunicare ce ajută la întelegerea unui mesaj.

Continue reading

3

Câteva sfaturi pentru discursul motivațional

De când mă știu n-am întâlnit mulți oameni care să mă convingă să fac anumite lucruri. Cu atât mai mult oameni care să mă motiveze cu un simplu discurs. Speaking-ul motivațional e o artă și, cred eu, în România foarte puțini știu să o facă. Sau foarte puțini pot fi motivați aici prin vorbire. Cred că asta se întâmplă atunci când unui popor îi lipsește spiritul naționalist, curajul, atitudinea de învingător.

Și totuși se poate! Am întâlnit și oameni care pot să mă inspire prin câteva cuvinte. I-am analizat puțin și am ajuns la câteva concluzii despre cum trebuie să vorbești ca să obții un discurs motivațional. Continue reading

CLOSE
CLOSE