Tag Archive

Tag Archives for " dragoste "
3

Iubirea ca marfa de troc

„Love is free, free is love”. Versul din melodia lui John Lenon m-a făcut să mă gândesc mult la iubire şi libertate, dacă într-adevăr acestea două pot fi una.

Mulţi dintre noi gândim că atunci când intrăm într-o relaţie totul se schimbă. Trebuie să depindem mereu de celălat, el/ea te va iubi şi tu va trebui să dai la schimb aceleaşi lucruri. Unii îşi doresc de la partenerii lor mai mult şi vor să îi schimbe, alţii se lasă sau nu transformaţi, până se ajunge la o limitare reciprocă. O închidere în mici colivii imaginare din care unii niciodată nu mai reuşesc să iasă de „dragul iubirii”. Continue reading

2

Două învăţături ale iubirii

1. Drumul iubirii de la vis la realitate

Orice om îndrăgostit trăieşte la început într-o stare de fericire, într-o iubire plină de pasiune. Este nedespărţit de fiinţa iubită, fac totul împreună, sunt atenţi unul cu celălalt şi nu se satură să-şi fie alături.

Dar odată cu trecerea timpului sentimentele lor se uzează, euforia dispare, rutina şi monotonia îşi fac apariţia, iar viziunea despre partener se modifică.

De câte ori vi s-a întâmplat ca după 3-5-11 luni de relaţie să observaţi că nu mai aveţi nimic în comun cu iubitul/iubita d-voastră? Nu mai aveţi aceleaşi preferinţe, aceleaşi dorinţe, acelesi planuri, totul s-a schimbat. Continue reading

Conferinţa „European Baha’i Business Forum” (EBBF)

Conferinţa „European Baha’i Business Forum” (EBBF) are loc pe 21 octombrie 2010 la Centru Medical Unirea Băneasa (Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, sector 1, București). Discursurile vor avea loc în limba română și engleză și nu vor beneficia de traducere.

Tema conferinţei este „DRAGOSTEA” – o valoare cheie în afaceri şi se vor aborda următoarele subiecte: Care ne sunt prioritățile în aceste vremuri? Ce legatură există între dragoste și afaceri? De ce ar avea sens să vorbim despre dragoste în afaceri, au schimbat vorbele vreodată lucrurile?

Nu există taxă de participare, dar cine vrea să vină este rugat să se anunţe cu un mail la della.marcus@cmu.ro.

Continue reading

2

Iubirea şi motivaţia

Băieţi, fie că sunteţi singuri sau sunteţi cu cineva, femeile vă pot motiva în feluri nebănuite. Primul link pe google căutând „iubirea” a fost:

A iubi este insasi legea vietii, este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil.

Continue reading

CLOSE
CLOSE