Tag Archive

Tag Archives for " drept "
105

Cum să alegi profesia care ți se potrivește

Profesia care mi se potrivește?

Când eram mică îmi doream să devin judecător, avocat, sau ceva în acest domeniu. Mă pricepeam destul de bine la a primi ceea ce doream, știam să dau cu pumnul în masă și să găsesc dovezi, chiar un bun investigator, așa că bifam câteva dintre caracteristicile unui bun avocat. Știam de la bun început că niciodată nu voi deveni doctor – și asta pentru că de fiecare dată când vizionam un film, la scene care implicau sânge, seringi sau pumni în gură eu îmi puneam mâinile la ochi. Data trecută când am fost la analize, asistenta a stat 20 de minute până mi-am revenit din râs, căci așa ascundeam eu teama de seringi. Continue reading

25

Ce să faci ca să stai drept

Drept!

„Stai drept”, „Nu mai sta cocoşat”, „Îndreaptă spatele”… dacă şi tu ai probleme cu poziţia spatelui sunt sigură că ai auzit nu o dată, ci de zeci de ori aceste cuvinte.

Te înteleg. Şi eu fac parte din categoria oamenilor puţin „cocoşaţi”. Stau cu spatele arcuit atunci când mănânc, când citesc, la birou, chiar şi atunci când dorm. Cel mai rău este că acest obicei prost îl am şi atunci când merg. Iar pentru o minionă ca mine, chiar nu este cel mai bun lucru să îmi fur singură din înălţime! Deşi ani la rând mi-am auzit părinţii îndemnându-mă să stau dreaptă, nu am reuşit să îmi îndrept niciodată poziţia spatelui… până astazi!

Continue reading

CLOSE
CLOSE