Tag Archive

Tag Archives for " dumincă "
2

Săptămânal: Wallpaper motivaţional

Apogeul vieţii nu poate fi stabilit decât postum. Orice am făcut până astăzi poate fi depăşit. Pot iubi mai intens, pot trăi mai tare, pot fi mai fericit. Redefinesc constant termenul de “maxim”. Nu am nevoie de niciun ajutor divin pentru că sunt regizorul propriului meu viitor. Dar ştiind că n-am să pot să tai şi să reiau am să mă asigur că totul iese bine din prima.

Mai ţineţi minte ideea noastră cu SMS-urile motivaţionale? Ei bine, pornind de la acea idee, am creat pentru voi un wallpaper foarte drăguţ! Continue reading

Săptămânal: Wallpaper motivaţional

O fărâmă de visare e bună ca un narcotic în doză mică; visarea adoarme febrele câteodată prea mari ale inteligenţei care se frământă şi dă naştere unui abur blajin şi proaspăt ce indulceşte contururile prea aspre ale gândirii pure, umple golurile şi intervalurile şi netezeşte ascunzişurile ideilor.” (Victor Hugo)

Cu toţii avem vise, fie ele în plină zi sau noaptea când dormim. Toţi visăm şi tuturor ne place să visăm. Tocmai de aceea, Motivonti oferă în această duminică un cadou pentru toată lumea: un răsărit de soare alături de „Noapte bună!.

Continue reading

2

Săptămânal: Wallpaper motivaţional

Bună dimineaţa! Acesta este mesajul pe care ne-am hotărât să-l transmitem cu wallpaperul din această însorită duminică. Am scăpat în sfârşit de zăpadă (să sperăm că de tot) şi trebuie să ne bucurăm cumva.

Pentru că tot v-am obişnuit cu surprize şi cadouri (de fapt vrem să ne revanşăm cumva pentru săptămâna trecută), după jump e un filmuleţ care cu siguranţă o să vă binedispună. Continue reading

CLOSE
CLOSE