Tag Archive

Tag Archives for " eveniment bucuresti "
7

Manifest – 11 noiembrie – Bucureşti

Uneori, în acest secol al vitezei, uităm cine suntem: ne uităm rădăcinile, ne uităm valorile, ne uităm adevărata faţă.

Nu este, în mod necesar, vina noastră această uitare. Trăim în vremuri agitate, în care informaţia-i multă şi circulă repede. Suntem într-o continuă schimbare, noi, ca popor, ca oameni, ca planetă şi este, într-un fel ciudat, normal să uităm cine suntem.

Dar este responsabilitatea fiecăruia din noi să ne repunem pe şina corectă.

Am mai ţinut acest workshop o singură dată, în Braşov, şi a fost un succes personal. Ba mai mult, feedback-ul a fost foarte bun. Continue reading

2

Cu cine ne vedem la BizCamp?

Cu cine ne vedem la BizCamp?

Prietenii de la Inspire Business anunţă ce-a de a 8-a ediţie a BizCamp în luna noiembrie a acestui an. Şi, aşa cum ne-au obişnuit, nu vor fi prezenţi doar în Bucureşti (9 şi 10 noiembrie), ci şi în Iaşi (14 noiembrie), Timişoara (17 noiembrie) şi Cluj (24 noiembrie).

Cele patru teme generale de anul acestea sunt:

  • Cum pasiunea devine carieră
  • Cum atragi atenţia angajatorilor
  • Mesajul şi atitudinea – cheia succesului tău
  • Alegi compania pe măsura valorilor tale

Continue reading

TEDxBucharest – 16 noiembrie 2012 – încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest - 16 noiembrie 2012 - încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest are loc pe 16 noiembrie 2012 şi biletele deja s-au pus în vânzare la un preţ redus. Înscrie-te până pe 15 septembrie şi ai 20% reducere! Înscrierile se pot face aici.

Anul acesta TEDxBucharest are tema „Driven by meaning” şi ne invită să explorăm motivaţia din spatele acţiunilor noastre. Ni s-a pregătit un panel de 20 de speakeri din domenii precum medicină, antreprenoriat, energie, artă, tehnologie și design care ne vor expune ideile lor revoluţionare şi felul în care acestea îi inspiră şi motivează la locul de muncă şi în viaţa de zi cu zi.

Eu am fost acum doi ani la primul meu TEDx şi a fost o experienţă pe cinste. Am scris un articol întreg aici. Continue reading

CLOSE
CLOSE