Tag Archive

Tag Archives for " Evenimente "

Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp


Ivan Patzaichin si Inspire Group te invită la BUZZ!Camp, ediţia a 10-a.

În Bucuresti, evenimentul va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet şi informaţii detaliate despre celelalte oraşe pe www.buzzcamp.ro/event.

De ce să vii la BUZZ!Camp? Pentru că este cel mai complet şi complex eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră, locul unde ai ocazia să te întâlneşti cu cei mai buni speakeri, traineri şi vedete, dar şi cu reprezentanţii companiilor de top.

Continue reading

Motivonti merge la Changemakers 2013

Changemakers, proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), aflat la cea de a V-a editie, se adreseaza studentilor pasionati de oameni si antreprenoriat. Prin intermediul lui se urmareste popularizarea conceptului de antreprenoriat social in randul tinerilor si oferirea resurselor unui participant pentru a-si implementa afacerea sociala.

Changemakers se desfasoara in perioada 11 aprilie – 3 mai si are urmatoarele etape:

Conferinta „Antreprenoriatul social: Un altfel de business” – 11 aprilie, Aula Bibliotecii Nationale din Romania – va oferi participantilor la proiect o viziune generala asupra antreprenoriatului social, vazută insa prin ochii unor oameni avizati. Astfel, invitati precum: Raed Arafat, Orlando Neagoe, Mihai Simiuc, Leslie Hawke vor vorbi despre ce inseamna cu adevarat antreprenoriatul social, despre impactul lui, dar si despre modul în care vad ei viitorul acestuia in Romania. Continue reading

Mergem la TEDxBucharest!

Pe locuri, fiți gata, start TEDxBucharest 2012!

Ne apropiem cu pași repezi de cel mai inspirațional eveniment al anului.  Dacă încă nu ți-ai rezervat locul la TEDxBucharest „Driven by meaning”, pe 16 Noiembrie, pune mâna pe mouse și tastatură și înregistrează-te cât mai repede pe pagina TEDxBucharest.

Fiecare aspect al conferinței, de la locație, speakeri și agendă până la aranjamentul în sală și activitățile din pauze au fost gândite până în cel mai mic detaliu pentru a vă inspira și motiva.  Oamenii activi ai comunității locale, liderii de azi și mâine, se reunesc pe 16 Noiembrie la TEDxBucharest pentru a asculta cele mai noi idei din tehnologie, arhitectura, design, medicina, antreprenoriat, arta, sport si cultură. Continue reading

Cine urcă pe scenă la TEDxBucharest? (16 noiembrie 2012)

TEDxBucharest are loc pe data de 16 noiembrie 2012 şi este evenimentul pe care Motivonti îl recomandă an de an şi-l va recomanda an de an constant, căci merită.

TED (ted.com) este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala. Continue reading

2

Cu cine ne vedem la BizCamp?

Cu cine ne vedem la BizCamp?

Prietenii de la Inspire Business anunţă ce-a de a 8-a ediţie a BizCamp în luna noiembrie a acestui an. Şi, aşa cum ne-au obişnuit, nu vor fi prezenţi doar în Bucureşti (9 şi 10 noiembrie), ci şi în Iaşi (14 noiembrie), Timişoara (17 noiembrie) şi Cluj (24 noiembrie).

Cele patru teme generale de anul acestea sunt:

  • Cum pasiunea devine carieră
  • Cum atragi atenţia angajatorilor
  • Mesajul şi atitudinea – cheia succesului tău
  • Alegi compania pe măsura valorilor tale

Continue reading

TEDxBucharest – 16 noiembrie 2012 – încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest - 16 noiembrie 2012 - încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest are loc pe 16 noiembrie 2012 şi biletele deja s-au pus în vânzare la un preţ redus. Înscrie-te până pe 15 septembrie şi ai 20% reducere! Înscrierile se pot face aici.

Anul acesta TEDxBucharest are tema „Driven by meaning” şi ne invită să explorăm motivaţia din spatele acţiunilor noastre. Ni s-a pregătit un panel de 20 de speakeri din domenii precum medicină, antreprenoriat, energie, artă, tehnologie și design care ne vor expune ideile lor revoluţionare şi felul în care acestea îi inspiră şi motivează la locul de muncă şi în viaţa de zi cu zi.

Eu am fost acum doi ani la primul meu TEDx şi a fost o experienţă pe cinste. Am scris un articol întreg aici. Continue reading

Roata Anului – zeițele Pământului – Bucureşti, 3 mai

Vă invităm să inaugurăm împreună o serie de întâlniri de-a lungul întregului an, care-și propun reconectrea cu Mamă Pământ, cu principiul feminin universal.

Fiecare întâlnire va fi patronată de câte o zeița, o energie specifică perioadei din an pe care o străbatem în acel moment. Fiecare zeița ne conduce și ne revelează câte un aspect din noi înșine, de multe ori necunoscut noua în mod conștient. Este o invitație de trezire a simțurilor noastre ancestrale, de a ne conecta cu zestrea darurilor cu care am fost haruiti dintru începuturi. Este locul în care cuvintele își pierd semnificația și ne accesăm simțurile, corpul, intuiția. Ne lăsăm învăluiți și purtați de aceste energii creatoare spre locul în care trăiește latent ZEIȚA din NOI. Continue reading

Tu eşti un changemaker?

Tu eşti un changemaker?

Vrei să faci o schimbare în societatea în care trăieşti? Vrei să-ţi pui vechile idei în practică? Mai mult ca sigur că vrei, pentru că eşti un changemaker – un om care face schimbarea!

Cum ar fi să-ţi pui în practică ideile ce vor schimba societatea cu ajutorul unor profesionişti? Ar fi perfect, îţi zicem noi! :)

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) ne invită în perioada 20 martie – 10 aprilie să luăm parte la proiectul Changemakers – un proiect aflat deja la a patra ediţie ce care ca scop informarea studenţilor cu privire la puterea antreprenoriatului social şi aprofundarea şi aplicarea cunoştinţelor în acest mediu.

Proiectul debutează mâine, 20 martie, printr-un eveniment de deschidere în Orange Concept Store, între orele 15:00 şi 18:00, avându-i ca invitaţi pe Mircea Mocanu (Head of Socio-Economics Section UNDP) şi dr. Raed Arafat (fondator SMURD). Continue reading

Hai la TEDxYouth @Timișoara pe 19 şi 20 noiembrie!

În numele echipei Motivonti vă rog să participaţi la acest genial eveniment!

Sunt un mare fan TED în general. Cred că orice conferinţă TED aduce plus-valoare.

Pe 19 şi 20 noiembrie în Timişoara are loc TEDxYouth – vasăzică pentru tineri. 15 vorbitori, 10 workshop-uri şi surprize, party-uri şi oameni motivaţi – ca de obicei!

Tariful este super-avantajos!

138 RON, dar cine se înscrie până pe 15 noiembrie are reducere 50%! Deci 69 RON pentru două zile super-inspiraţionale! Continue reading

CLOSE
CLOSE