Tag Archive

Tag Archives for " inspiratie "
4

Tu lucrezi mereu din cafenele?

M-am văzut cu un tip ieri dimineață în mall. În primul rând: eu nu-mi programez întâlniri sau lucruri de făcut de dimineața – dooooar dacă n-am încotro. Îmi place să-mi beau cafeaua acasă, fără să mă grăbesc, să am timp pentru mine. În al doilea rând: n-am ajuns niciodată într-un mall așa de dimineață.

Și mallul era pustiu. Doar angajații erau prin mall, cu ochii băgați în Facebook sau în jocuri stupide de mobil. Nici măcar nu stăteau în magazine, ci stăteau în fața magazinelor, de vorbă, căci clienți nu erau de nicio culoare!

În fine, ca să ajung la partea interesantă: m-am așezat cu tipul ăsta la o masă, mi-am luat o cafea și un senviș și am început să vorbim. După câteva minute și-a scos laptopul să-mi arate ceva, dar, culmea, în tot mallul bucureștean nu era nicio rețea de Wi-Fi gratuită. Continue reading

1

Fii tu exemplul de la care alții s-ar putea inspira!

„Da, asta era libertatea: să simtă ce-și dorea, indiferent de părerea altora.”
Paolo Coelho – Al Cincilea Munte

Când am decis să fiu liberă nu știam ce este libertatea, nu cunoașteam sensul profund al acestui cuvânt.
Aveam să-l descopăr…

Se zice că nu poți schimba omul și, în mare măsura așa si este. Cum poți să ștergi ani de obiceiuri, luni de gânduri, săptămâni de vicii? Aproape imposibil… și totuși o modalitate există, altfel cum ar evolua omenirea? Cum am putea deveni mai buni, mai deschiși?

Nu cred că știu ce-am vrut să mă fac când aveam să fiu mare… sau poate am știut cândva, dar am uitat.

Am știut ce nu îmi place și știu ce nu vreau să (mai) fac.. asta e sigur un început. Continue reading

17

Există un singur secret când vine vorba de inspiraţie…

Ştii acele momente când trebuie să creezi ceva dar nu ai inspiraţie?

Dacă ai încercat vreodată să ţii un jurnal sau să scrii zilnic pe un blog, să scrii poezii sau, în fine, probabil să faci, în general, ceva artistic foarte des… cu siguranţă ai avut momente în care parcă pur şi simplu nu ştiai ce să faci. Parcă pur şi simplu erai lipsit de idei.

Am împlinit 6 ani de când am un blog personal pe care scriu destul de des – uneori zilnic, alteori un articol la 2-3 zile. Am avut şi pauze de o săptămână uneori… Şi am avut chiar momente când voiam să renunţ, argumentând că Nu am inspiraţie. Continue reading

CLOSE
CLOSE