Tag Archive

Tag Archives for " managementul banilor "
8

15 pași pentru a face bani rapid

Bani rapid? Cum să faci bani cât mai repede este o întrebare destul de comună. Și eu mă întrebam acum câțiva ani cum să fac bani urgent. Am descoperit câteva metode, însă pe termen lung, mi-am dat seama că alta era întrebarea potrivită.

Motivul la această grabă este de cele mai multe ori o nevoie sau pur și simplu ți-ai dat seama că dacă nu câștigi urgent niște bancnote, nu vei putea să-ți plătești abonamentul, curentul etc.

Dacă ai nevoie urgent de bani, pe termen scurt, o parte din soluții pot fi:

– Vinzi ceva. Acum sunt diverse site-uri pe care poți posta articole de vânzare. De la haine până la electrocasnice. Vezi ce nu mai ai nevoie, ce haine nu mai porți, ce poți vinde.

– Cauți pe cineva ce are nevoie de un serviciu pe care îl poți oferi contra-cost. (de exemplu, dai meditații la o limbă străină)

– Cumperi ceva la preț mic și îl vinzi la o sumă mai mare Continue reading

8

Cum să pui un ban deoparte?

Depinde ce înţelegi din această întrebare. Dacă faci un scop din asta, vei ajunge să urmezi sfaturi precum: economia la hârtia igienică este esenţială, mâncaţi numai orez şi fasole, faceţi „cumpărăturile” de la obiecte pierdute şi găsite, folosiţi săpun pe post de şampon, faceţi duş doar o dată pe săptămână etc. Dacă te ghidezi după sfaturi de tipul ăsta, vei petrece mai mult timp prin farmacie (şampon antimătreaţă, vitamine, boli de piele = bani mulţi).

Nu trebuie să faci un scop din asta, ci trebuie ca această întrebare să aibă un scop. Ca să îl îndeplineşti, trebuie să îţi doreşti asta (ştiu, te-a plictisit suficient Motivonti cu legea atracţiei, cu voinţa, cu dorinţa, cu bla bla de gen, dar chiar funcţionează. Asta nu înseamnă că dacă doar îţi doreşti şi te gândeşti la asta, o să se pună monedele în porcuşor).
Continue reading

CLOSE
CLOSE