Tag Archive

Tag Archives for " nenoroc "

Ştii cât de norocos eşti?

Ştii cât de norocos eşti?

Nu este o noutate faptul că ai destul de multe momente în care simţi că nimic nu mai are rost dacă nu reuşeşti să duci la bun sfârşit un anume plan. Indiferent cât de mult efort depui, uneori este posibil ca acţiunile tale să ducă într-o direcţie nu tocmai favorabilă ţie. În plus, atunci când rezultatele obţinute nu sunt cele estimate, dramatizezi şi ai impresia că, orice ai face din acel moment, nimic nu o să meargă bine.

Gândesc că nu are rost să te frămânţi cu tot felul de presupuneri. Nu ţi s-a întâmplat vreodată să fii surprins de rezultat atunci când planurile tale nu au urmat traiectoria iniţială? Nu te-ai simţit bine atunci când ai realizat că modul în care s-au petrecut lucrurile a fost mult mai potrivit decât cel dorit de tine la început? Bănuiesc că da şi îţi spun sincer că orice se întâmplă în lumea asta are un scop anume. Continue reading

14

Norocul este cea mai penibilă scuză

Tocmai am călat într-un rahat de câine pe stradă, acum, în drum spre casă. Sunt genul de om foarte nenorocos.

Când mi-e lumea mai dragă, fix atunci se întâmplă ceva. Spusele lui Murphy mereu mi se potriviesc. Dacă-mi ung un senviș cu unt și îmi cade din mână, sigur cade cu untul pe podea.

Dacă am nevoie mare de internet, fix atunci pică rețeaua.

Dacă trebuie să ajung repede undeva – nu răspunde nicio companie de taximetrie la telefon.

Sunt un exemplu perfect de om nenorocos. Continue reading

CLOSE
CLOSE