Tag Archive

Tag Archives for " Nick Vujicic "
13

M-am întâlnit cu Nick Vujicic!

Acum mai puţin de un an aflam despre Nick Vujicic într-un video de pe YouTube. Mi-am zis că-i un om genial, superb, fascinant, incredibil de puternic – un om de la care cu siguranţă am o groază de învăţat! Cum să nu ai mâini sau picioare şi totuşi să fii optimist?! Cum?!

Sincer, nu mi-am imaginat că o să-l văd în carne şi oase vreodată în viaţa asta… Daaar, mulţumită Top Speakers Agency (şi Corinei Ilie pentru invitaţie), l-am văzut, am vorbit cu el face-to-face şi mi-am făcut şi o poză cu el.

Nick este un om puternic, asta-i clar. Un om care la o vârstă foarte fragedă a încercat să se sinucidă gândindu-se că n-are sens să mai trăiască aşa, fără membre… Continue reading

23

Nick Vujicic în România – 11 aprilie 2011, în premieră la Bucureşti!

De Nick Vujicic am mai scris o singură dată aici, atunci când vă arătam un video „motivaţional de luni dimineaţă”. Pe vremea aceea nici nu mă gândeam că o să apuc să-l văd vreodată în carne şi oase, dar iacătă, oportunitatea a apărut!

Pe 11 aprilie 2011, luni, de la ora 18:00, Nick Vujicic este în România, în Bucureşti, în premieră la Universitatea Româno-Americană, adus de Top Speakers Agency.

Nick e un om extrem de deosebit: El s-a născut fără mâini sau picioare (din cauza unei boli cunoscute sub numele de „Tetra-amelia”) şi, dupa depresii şi încercări de sinucidere, a avut visul de a deveni un speaker motivaţional. Deşi undeva în jurul fragedei vârste de 10 ani a încercat să se sinucidă şi a eşuat, azi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi căutaţi oameni datorită pozitivismului şi energiei sale. Continue reading

CLOSE
CLOSE