Tag Archive

Tag Archives for " o zi buna "

Creează lucruri simple

Crează-ţi viaţa! Ţine-i piept, stai drept în faţa ei şi priveşte-o cu mult curaj. Ia o foaie şi un creion şi deseneaz-o aşa cum vrei, aşa cum o vezi tu…. Fă-o strâmbă, fă-o perfectă, fă-o roz, fă-o albastră… Nu contează aparenţele, contează numai să fie aşa cum îţi doreşti TU cu adevărat.

Opreşte-te din activităţile tale zilnice, ia o pauză de la acea monotonie şi de la acel program respectat cu stricteţe şi creează! Fă ceva creativ pentru tine şi implicit pentru cei de lângă tine! Fă ceva relaxant, fă ceva interesant, fă ceva motivant!

Trezeşte-te mâine dimineaţă, aşează-te în faţa oglinzii, vorbeşte cu tine şi convinge-te că poţi face ceva creativ – lucru ce te ajută să capeţi încredere în tine şi în forţele tale, lucru ce te ajută să te redescoperi – convinge-te că meriţi din plin acel ceva. Scrie pe oglindă – cu un ruj, cu un marker, cu un creion de ochi – primul cuvânt care îţi vine în minte. Dă-te 2 paşi în spate şi priveşte! Zâmbind, vei vedea că ai creat ceva… printr-un singur cuvânt ţi-ai creat o stare de bine. De ce să nu faci asta mai des? De ce să fii zgârcit cu momentele tale de bucurie? Continue reading

4

Poate o zi proastă să se transforme într-o zi bună?

Cineva mi-a spus astăzi că ziua de azi, conform unor studii, este cea mai bună zi pentru cea mai bună zi. Clar! Eu, însă, am zis să nu fiu de acord cu treaba asta. Involuntar… sau nu.

Ei bine, ziua la mine a început astfel:

1. 07.00 trezit, spălat, îmbrăcat, plecat la muncă.

2. 07.40 oprit la ghişeu RATB să îmi fac abonament, moment în care doamna stimabilă de acolo mi-a vorbit pe un ton ce avea cel puţin o notă de superioritate peste mine (lucru prea mult pentru ora aia atât de matinală) şi cu toate astea insista să îi dau legitimaţia de student să beneficiez de reducere, eu explicându-i de N ori că nu mai sunt studentă. Explică-mi tu unde e logica…
Continue reading

CLOSE
CLOSE