Tag Archive

Tag Archives for " odihnă "
3

O poveste simplă despre pauze…

Doi tăietori de lemne merg în pădure pentru o nouă zi de muncă. Primul taietor de lemne îşi ia fierăstrăul şi se trudeşte cât de mult poate, toată ziua, neoprindu-se nici măcar pentru un pahar cu apă sau pentru masa de prânz, crezând că, atâta timp cât munceşte din greu, el va tăia mai multe lemne şi, prin urmare, va câştiga mai multi bani.

Al doilea tăietor de lemne lucrează de asemenea din greu, dar ia frecvent pauze, aşa încât primului tăietor de lemne i se pare că de fiecare dată când se uită la colegul său, acesta se odihneşte, bea apă sau se joacă cu fierăstrăul său. Continue reading

12

Tu ce faci în weekend?

Tu ce faci în weekend? Vorbesc serios… te-ai gândit vreodată la toate weekend-urile tale? Ai observat ce au în comun? Ce faci diferit în weekend faţă de tot restul săptămânii?

Dumnezeu, acela-n care eu nu cred, a zis prin Biblie că ziua de sâmbătă-i de odihnă. Cu toţii ştim asta. Şi fie că-mi place sau nu să recunosc: oricât de tare îmi displace religia în general, descopăr lucruri de dezvoltare personală în ea adesea.
Continue reading

CLOSE
CLOSE