Tag Archive

Tag Archives for " partener "
1

Sexul – nevoie, împlinire, anestezie?

Sexul – depinde cum îl privești, poate fi toate trei sau niciuna dintre ele.

Ca nevoie nu cred că este neapărat „nevoie”.  Te doare cumva fizic dacă nu faci sex? Eu cred că nu.

Poate că ai vrea să fii cu cineva dar așa cu oricine, nu pare o idee foarte bună. Femeile își exteriorizează mai greu sexualitatea. De cele mai multe ori din cauza societății în care trăim, care pune etichete și care este mai permisiva cu sexul masculin – ca așa sunt bărbații. Așa că multe femei renunță în a se descoperi din punct de vedere sexual.  O barieră mai poate fi și faptul că atunci când ești mamă, te gândești de două ori dacă te manifești sau nu. La noi la români mama este pusă pe un piedestal, trebuie să fie impecabilă, perfectă, sfântă. Deși prin sex te-a adus pe lume, după ce a devenit mamă, sexul e subiect tabu. Mamele nu fac sex sau ne prefacem că nu știm acest lucru. Continue reading

Dacă mi-ar spune că e gay.

Am fost întrebată într-un cadru terapeutic ce aș face, cum m-aș simți și cât de tolerantă aș putea fi dacă acum, în clipa asta partenerul meu, cel cu care sunt împreună de 15 ani, cu care am doi copii, cu care am construit enorm de multe, mi-ar spune că e gay, că și-a dat seama de asta abia acum? Continue reading

Intimitate înseamnă sex?

Dacă te iau repede și te întreb care-i maxima intimitate dintre doi oameni o să-mi spui că sexul.

Dacă te pun să numești un moment de intimitate, primul care-ți vine în gând, o să-mi spui, mai mult ca sigur că este sexul.

Dacă o să-ți spun că nu de mult am trăit un intens moment de intimitate cu un bun prieten, și că a fost extraordinar de plăcut, o să-mi spui că-s nebună să spun pe un blog public că mi-am înșelat soțul, pentru că, nu-i așa, în afară de sex, ce altceva puteam face cu prietenul și să fie și intim și plăcut?

Iar dacă o să-ți spun că de câteva ori am trăit astfel de momente intense de intimitate cu una dintre prietenele mele, sigur te vei întreba despre orientarea mea sexuală.

Hai să analizăm un pic, intimitate înseamnă sex? Continue reading

CLOSE
CLOSE