Tag Archive

Tag Archives for " personal branding "

„Brand You 50” – Tom Peters

Ai nevoie de câteva însemnări care să te ajute şi să te îndrume atunci când ai nevoie? Ei bine, „Brand you 50” este cartea de care ai nevoie.

Scrisă sub forma unui caiet de însemnări, are rolul de a-ţi da 50 de sfaturi ce te vor ajuta să te transformi într-un „brand”.

Cam ce trebuie să faci? E destul de simplu. Trebuie să ai o agendă în care să îţi organizezi timpul, astfel încât zilnic să ai oportunitatea de a cunoaşte oameni noi, de a face legături şi de a te face cunoscut – pe tine şi munca pe care o faci.
Continue reading

11

Personal Branding: un ghid pentru cei motivaţi

De „personal branding” sunt convins că ai auzit până acum. Probabil consideri că e încă un concept de marketing care şi-a pierdut din impact, pentru că toată lumea îl implementează. Nu e aşa. Nu este deloc aşa.

Branding-ul personal este bun pentru persoane motivate, care vor să transmită o imagine unitară în toate activităţile lor şi lumea să recunoască imediat munca lor. Branding-ul personal te poate ajuta mai mult decât crezi. Numai că trebuie să îl iei mai serios.

Îţi spun sincer că dacă îl tratezi superficial, doar îţi pierzi timpul. Probabil nici nu ar trebui să citeşti articol dacă vrei doar să zici că faci branding personal. Chiar îţi recomand să te concentrezi pe alte lucruri. Te rog să iei decizia dacă vei continua cu cititul acestul articol sau nu. ACUM!

Continue reading

1

Interviu cu Adrian Ciubotaru

Adrian Ciubotaru este blogger din 2005, filosof, activist şi recent a devenit probabil unul dintre cei mai cunoscuţi oameni ai online-ului românesc în urma lansării proiectului Lecturi Urbane (proiect în care se încurajează cititul în public – metrou, parc etc. – şi se amenajează locuri speciale de lecturat).

L-am luat la întrebări pe Adrian nu pentru proiectul de succes căruia ia dat naştere, ci pentru a atinge un alt subiect destul de sensibil: brandul personal. E adevărat că n-a fost prea vorbăreţ dar cred că în răspunsurile de mai jos sunt câteva informaţii foarte preţioase despre „personal branding” pus în relaţie cu pasiunile fiecăruia, proiectele lui şi tot aşa.

1. Pentru început zi-mi câteva lucruri despre tine…

Am stat 20 de ani în Moineşti, apoi 5 ani în Iaşi, iar de alți cinci sunt în București. Continue reading

CLOSE
CLOSE