Tag Archive

Tag Archives for " personal development "

Motivonti merge la: Personal Development School

Ți s-a întâmplat vreodată să te pierzi pe străzi încercând să ajungi într-un loc în care nu ai mai fost? Cât de ușor părea atunci când ai căutat adresa respectivă pe Google Maps și cât de greu ți-a fost atunci când erai pe stradă și clădirile te împiedicau pur și simplu să te orientezi? Ți s-a șters din minte harta pe care ai consultat-o inițial, parcă acum confunzi și adresa și te trezești bătând la o altă ușă.

Oare situația nu e comparabilă cu scenariul în care ne setam niște obiective, avem în primă instanță o viziune clară asupra a ceea ce trebuie să facem, însă apoi când începem să acționăm, pierdem din vedere perspectiva globală, uităm unde voiam să ajungem? Abia la un punct realizăm că nu am obținut ceva ce ne doream, că nu acela era planul inițial.

Personal Development School, un proiect marca Voluntari pentru Idei și Proiecte adresat cu precădere studenților din anii I și II, își propune să îți ofere câteva direcții astfel încă tu să ajungi la destinația potrivită, urmând în mod eficient un traseu. Continue reading

CLOSE
CLOSE