Tag Archive

Tag Archives for " planifica un an bun "
2

Pledoarie

Se spune că viaţa bate filmul. Deşi îmi place să mă uit la multe filme, câteodată mă trezesc că filmul la care mă uit este chiar un episod din viaţa mea. Unul dintre aceste episoade este din perioada când aveam 20 de ani şi eram student în anul II la Facultatea de Cibernetică din București. Ce văd în acest film este un tânăr derutat, un tânăr care nu ştia ce îşi doreşte de la viaţă, nu ştia ce îi place să facă, iar când venea vorba de viitor, era ceaţă totală. Este un film care pe de o parte îmi da fiori gandindu-mă cât de absent eram de la tot ce se întâmpla cu mine şi în lumea din jur, iar pe de altă parte care mă face să fiu recunoscător pentru incredibila schimbare care a avut loc de atunci şi până acum.

Au avut loc multe schimbări de atunci şi până acum, şi sunt mulţi oameni şi multe lucruri care m-au susţinut să cresc. Astăzi voi vorbi, însă, doar de unul: Planificarea personală.

Până acum câţiva ani credeam că acest exerciţiu este unul pe care îl fac doar managerii pentru companiile şi departamentele pe care le coordonează. Credeam că este un proces sec şi care vine la pachet cu o doză de rigiditate pentru perioada planificată. Am descoperit între timp, că nu este deloc aşa. Din contră, planificarea persoanală: Continue reading

CLOSE
CLOSE