Tag Archive

Tag Archives for " post-it "
3

Chiar şi un post-it poate face diferenţa!

Noua idee a lui Motivonti aduce post-it-urile în viaţa voastră.

De azi înainte oraşul va fi împânzit de mici hârtiuţe galbene ce vă vor aduce zâmbetul pe buze, vă va face să reflectaţi mai mult la viaţă şi totodată vă va da mai multă încredere în propriile forţe.

O mână de oameni se va aduna de acum pentru a pregăti fiţuicile ce vor fi puse prin întreg Bucureştiul. Le vor desena, le vor scrie şi le vor pregăti pentru a le aduce aproape de voi.

Ieri a fost prima întalnire, unde s-au „confecţionat” 100 de post-it-uri. Aşa că începând de azi, 1 noiembrie uitaţi-vă după hârtiuţe galbene prin oraş şi pregătiţi-vă să fiţi încântaţi de citate motivaţionale din cele mai alese, dar şi de o surpriză din partea Editurii Amaltea. Pe spatele bileţelelor veţi putea găsi un cod cu 20% reduce pentru cărţile editurii.
Continue reading

Post-it motivaţional: O să reuşeşti!

Săptămână de săptămână echipa Motivonti lăsa prin oraş (momentan doar prin Bucureşti) post-it-uri cu citate de toate felurile. Ideea este „copiată” de la cineva care face asta deja de mult timp.

Cine le găseşte este rugat să ia post-it-ul cu el, dar în fond poate face orice vrea cu el. Scopul nostru este strict acela de a aduce oamenilor un zâmbet pe buze, de a le face ziua mai frumoasă.

Dacă ai găsit un astfel de post-it prin oraş fă-i o poză şi pune-o pe Fanpage-ul nostru. :)

Post-it-ul de săptămâna asta zice aşa: „Dacă crezi că poţi, chiar poţi!” şi a fost lăsat în „Pasajul de la Universitate„. Continue reading

1

Goal cards exercise

Cât de des te gândeşti că ar trebui să faci un anumit lucru, iar apoi, din varii motive (întemeiate sau nu), îl tot amâni? Acest lucru se întamplă de cele mai multe ori pentru ca nu eşti suficient de motivat să faci un anumit lucru. Ideea e că nu este suficient să îţi doreşti ceva, trebuie să şi acţionezi în consecinţă. Degeaba spui că ai nevoie de o anumită carte dacă tot amâni să mergi la librărie pentru a o cumpăra. Degeaba vrei să ai camera ordonată daca mereu laşi pe mâine momentul în care vei face curăţenie.

Vreau sa propun azi un exerciţiu simplu, bazat pe vizualizare şi legea atracţiei, menit să te ajute să îţi indeplineşti mai uşor şi rapid obiectivele. Este vorba de „goal cards”, un joc motivaţional folosit de foarte mulţi experţi în dezvoltarea personală. Continue reading

Post-it motivaţional: Creează!

Începând de azi, săptămână de săptămână echipa Motivonti va lăsa prin oraş (momentan doar prin Bucureşti) post-it-uri cu citate de toate felurile. Ideea este „copiată” de la cineva care face asta deja de mult timp.

Cine le găseşte este rugat să ia post-it-ul cu el, dar în fond poate face orice vrea cu el. Scopul nostru este strict acela de a aduce oamenilor un zâmbet pe buze, de a le face ziua mai frumoasă.

Dacă ai găsit un astfel de post-it prin oraş fă-i o poză şi pune-o pe Fanpage-ul nostru. :)

Post-it-ul de săptămâna asta zice aşa: „Pentru a se dezvolta tot mai mult, omul trebuie să creeze, nu să copieze.” şi a fost lăsat în „Şcoala de Arte Bucureşti„. Continue reading

4

Ai notat?

Atunci când Ariel mi-a propus să scriu săptamâna aceasta un articol despre o temă la alegere, primul lucru pe care l-am făcut a fost să scot din cutia așezată strategic la distanță de o mână de laptop un teanc de hârtii albe, pătrate, pe care îmi notez de obicei sarcinile pentru viitorul foarte apropiat. În mod straniu, de câte ori notez pe aceste foi, reușesc să-mi duc la capăt misiunea (poate pentru că albul simbolizează puritatea, poate pentru că pe ACESTE hârtiuțe notez numai ce-mi place să fac), pe când toate notițele referitoare la teme la mate (scrise pe niște sticky notes gălbioare) ajung la gunoi fără să fi fost bifate înainte.

Mi-am dezvoltat în ultimii 2 ani un sistem ce garantează că-mi voi aminti tot ceea ce-mi doresc să fac, deși sunt o persoană foarte uitucă de fel (poate și din cauză că am atâtea dorințe și atâtea direcții înspre care vreau să mă îndrept mai departe în viață). Ideea de la baza acestuia e simplă și voi avea grijă să ți-o expun în următoarele paragrafe. Continue reading

CLOSE
CLOSE