Tag Archive

Tag Archives for " proiect "
2

Autoevaluarea – un moment cheie în programul tău de slăbire

Nimeni nu are o putere mai mare asupra deciziilor pe care le iei, decât tu însuţi. Adesea consideri că factorii externi sunt cei care te îndeamnă să faci o alegere între A şi B, între a merge spre dreapta sau spre stânga, între a slăbi sau a nu slăbi… dar trebuie să îţi spun că te înşeli.

Eşti singura persoană care contează atunci când îţi pui în minte să pui în aplicare un plan măreţ. Ai în mâinile tale o responsabilitate atât de mare asupra propriei vieţi, iar tu decizi de cele mai multe ori să o laşi în seama celor din jur. Aici este momentul în care tu trebuie să realizezi că eşti singurul care poate lua decizii în numele propriei persoane. Continue reading

4

Interviu cu Karta Healy, fondatorul „The Bicycle Library”

Karta Healy este fondatorul „The Bicycle Library” (site) – în traducere ar fi ceva de genul „Biblioteca bicicletei”. Iar această bibliotecă nu-i tocmai o bibliotecă oarecare… este un autobuz supraetajat, londonez, plin-plin-plin cu materiale ce au legătură cu bicicletele: reviste, cărţi, filme, artă (tablouri, tricouri etc.)

Karta Healy are o pasiune pentru biciclete… şi ca să nu o promoveze în modul clasic, a venit cu o idee nebună! Cum ar fi să pui într-un autobuz tot ce poţi despre biciclete… şi în caz că rămâne destul spaţiu (şi desigur, a rămas), mai băgăm şi niste biciclete!

Azi „Biblioteca bicicletei” se plimbă prin Londra pe la tot felul de evenimente şi închiriază zilnic biciclete. Scopul suprem este promovarea pedalatului urban. Dacă ajung vreodată în Londra o să vizitez acest auotbuz nebun!

Interviu cu Karta Healy, fondatorul The Bicycle Livrary

Continue reading

2

3 paşi în atingerea unui obiectiv

Recent am fost supusă provocării de a purta o discuţie prin care urma să aflu, punând o serie de întrebări interlocutorului meu, cum i-aş putea atrage atenţia şi cum l-aş putea face să devină interesat de mine şi de ceea ce fac eu. Am aflat că sfaturile din scriiturile mele îi sunt deja cunoscute, că ştie cum să-şi stabilească precis obiectivele, că ştie cum să le atingă, dar că l-ar interesa o metodă prin care să scurteze drumul către atingerea acestui obiectiv.

Buuuun. M-am hotărât  să mă pun pe treabă şi să-i ofer  prin acest articol atât lui, cât şi tuturor celor interesaţi, o metoda practică  pe care am aflat-o recent de la unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din MLM, ce a avut bunăvoinţa să îşi împartaşească experienţa într-una din săptămânile trecute la Braşov.
Continue reading

CLOSE
CLOSE