Tag Archive

Tag Archives for " Ştefan Murgeanu "
8

Cum funcţionează Universul

Am mai povestit cu diverse ocazii că am suferit mai multe şocuri la rând atunci când reuşeam să înţeleg mici fărâme din cum funcţionează Universul.

Legea Atracţiei a fost unul din primele şocuri aplicate paradigmelor mele latente şi spiritual letale. Legea Iubirii următorul (deşi e mai importantă decât prima, dar am descoperit-o mai târziu). Iar mai recent, fotocititul a avut darul de a-mi da peste cap alte paradigme cu care atât de confortabil şi de ignorant convieţuiam până mai deunăzi.

Că mi-am schimbat viaţa radical aplicând principii elementare nu este un secret pentru cei care mă citesc şi mă cunosc. Continue reading

10

Povestea de Seară cu Ştefan Murgeanu

Mai întâi a fost un interviu, a urmat recenzia primei sale cărţi, iar acum avem onoarea de a vi-l prezenta pe Ştefan Murgeanu – OMUL, în cadrul unui Eveniment de Seară.

În data de 30 martie 2011, la ora 19:30, vă aşteptăm alături de noi pe strada Horei nr. 2, sector 2 (vizavi de liceul Mihai Viteazu) în băruleţul numit ironic: “La Margine”.

Vom afla povestea OMULUI Ştefan Murgeanu (blog), vom vorbi puţin despre viaţă, despre angajare, vom putea să-i punem întrebări, să-i cerem sfaturi, să-l întrebăm de viitoarele cărţi şi altele…

Fiecare participant va primi gratuit un ghid („Ghidul carierei tale”) – mini-cartea scrisă chiar de Ştefan.

Îţi poţi rezerva un loc din cele 18 completând formularul de mai jos. Continue reading

7

„Concediază-ţi şeful!” – Ştefan Murgeanu

Concediază-ţi şeful!” mi-a trecut prin minte că este o lucrare în care cei cu spirit întreprinzător primesc sfaturi utile şi încurajări pentru a-şi începe propria afacere. Mă gândeam că este un fel de ghid al începătorului în ale afacerilor. Întrucât urma să o citesc, fără doar şi poate, m-am abţinut de la orice lecturare a unor articole despre această carte, pentru a nu imi influenţa în vreun fel opinia.

În momentul în care am deschis cartea şi am citit primele rânduri am constatat că nu era nici pe departe ceea ce credeam eu că este! Pe prima copertă scrie: “Învaţă cum să-ţi gaseşti jobul pe care îl meriţi”.
Continue reading

10

Interviu cu Ştefan Murgeanu

Ştefan Murgeanu este autorul cărţii „Concediază-ţi şeful!” şi am hotărât să-i iau un interviu tocmai pentru a afla mai multe despre el, cartea sa şi planurile lui de viitor.

Încă nu l-am cunoscut în carne şi oase – dar simt că urmează – şi nici nu i-am citit cartea, dar după interviul acesta chiar ar fi cazul.

Ştefan mi-a răspuns simplu şi la obiect. Este un interviu relativ scurt cu un om cu o atitudine „perfectă” (dacă-mi permiteţi să spun asta).

1. Pentru început zi-mi câteva lucruri despre tine…

Cine sunt? Aş vrea să ştiu şi eu. În rest, pot să-ţi spun simplu că fac multe, de la job (management) la antreprenoriat (aici nu pot să dau detalii momentan, dar voi lansa curând un proiect antreprenorial online, de anvergură), de la scris (cărţi, blog, articole etc.) la diverse proiecte de dezvoltare personală (seminarii, conferinţe etc). Chiar sunt hotărât să fiu mai selectiv cu proiectele în care mă implic, ca să pot prioritiza mai bine şi să mă concentrez mai bine pe fiecare. Continue reading

CLOSE
CLOSE