Tag Archive

Tag Archives for " teama "

Cine e prostul de la masă?

Zilele astea m-am zvârcolit de durere. Durere de suflet, așa cum se întâmplă de fiecare dată când scot câte o traumă în față înainte de a-i găsi rezolvare.

Asta este una mare cu care mă tot lupt de vreo 2 ani. Astea mari nu merg atacate frontal, trebuie dansat în jurul lor înainte. Ele sunt în general noduri, cuprinse din mai multe temeri claie peste grămadă și protejate de multă teamă.
Continue reading

1

Atunci când nimic nu e sigur…

M-am temut întotdeauna de schimbări. Credeam că tot universul meu s-ar prăbuşi dacă ceva din ceea ce ştiu s-ar schimba. Cu toate astea, simţeam că momentul în care totul va lua drumul altei poveşti e aproape; era ca şi cum aş fi adulmecat de departe o nouă savoare, ce avea să mă găsească.

Atunci când m-am simţit paralizată de frica de a lua o decizie ce simţeam că are să-mi schimbe pentru totdeauna felul de a fi, m-am întrebat, simplu, ce aş alege dacă nu ar trebui să mă gândesc la ce va fi după. Şi, în ciuda faptului că toate alarmele dinlăuntrul meu ţipau“Nu poţi face asta, este imposibil!”, a fost nevoie doar de un pas pentru ca totul să fie… perfect realizabil. Continue reading

1

M-am hotărât să fiu un bun orator!

Se fac vreo 5 ani de când m-am hotărât că vreau să vorbesc în public, să ţin prezentări de orice fel, să transmit mesaje, să schimb lumea!

Acum 5 ani m-am hotărât că vreau să fiu capabil să vorbesc foarte bine în public. Asta după ce, la şcoală, în cadrul unui proiect, am fost obligat să vorbesc în faţa colegilor mei (aproape 20 la număr) despre cât de nociv este tutunul, eu fiind unul dintre cei câţiva nefumători din clasă…

Cum pot eu, „prostul clasei”, cel mai „uncool” din clasă, să vorbesc clasei mele de fumători despre cât de nociv este tutunul? Imposibil, mi-am zis! M-am pregătit o lună de zile! Mi-am pregătit un PowerPoint calumea, am găsit statistici interesante, poveşti de succes, dar şi de groază, am repetat acasă prezentarea de mi-a ieşit pe nas… şi ziua cea mare a venit. Continue reading

2

3 paşi în atingerea unui obiectiv

Recent am fost supusă provocării de a purta o discuţie prin care urma să aflu, punând o serie de întrebări interlocutorului meu, cum i-aş putea atrage atenţia şi cum l-aş putea face să devină interesat de mine şi de ceea ce fac eu. Am aflat că sfaturile din scriiturile mele îi sunt deja cunoscute, că ştie cum să-şi stabilească precis obiectivele, că ştie cum să le atingă, dar că l-ar interesa o metodă prin care să scurteze drumul către atingerea acestui obiectiv.

Buuuun. M-am hotărât  să mă pun pe treabă şi să-i ofer  prin acest articol atât lui, cât şi tuturor celor interesaţi, o metoda practică  pe care am aflat-o recent de la unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din MLM, ce a avut bunăvoinţa să îşi împartaşească experienţa într-una din săptămânile trecute la Braşov.
Continue reading

CLOSE
CLOSE