Tag Archive

Tag Archives for " teatru "
1

Spune-mi ce iti place ca sa iti spun ce poti face

Sunt convinsă că ați auzit celebra exclamație ”cunoaște-te pe tine însuți”, și mai știu că nu ar fi devenit celebră dacă nu ar fi însemnat ceva cu totul important.

Să fii tu însuți este o calitate pe care, sunt rari cei care o au. Doar am crescut cu o fabrică non-stop de modele pe care tănăra, și nu numai, generație le-a imitat din plin. Vedem la cutia de imbecilizare în masă cum domnișoarele se revoltă că Lady Gaga nu le-a oferit un autograf, căci pentru ele diva excentrică este un adevărat model de viață, care le-a îndemnat să fie niște femei puternice, cu valori morale….cu ce?! Dar ce sunt alea? Se aplică pe față, sunt scumpe, sunt de firmă?

Acum șapte ani în orașul care nu însemna nimic nici pentru cei care luau note mari la capacitate sau bac, niște adolescenți pentru care teatrul era mai mult decât o pasiune puneau pe picioare cel mai mare festival de teatru tânăr din România. Unde, în Alexandria din Egipt? Habar nu avea adolescentimea românească de faptul că alți elevi în clasa a opta scriau proiecte de finanțare și căutau sponsori la cele mai mari brand-uri din România, că în fiecare vară zilele la mare pe banii părinților erau dați pe materialele necesare festivalului. Continue reading

James Thierrée în Bucureşti!

Pe Motivonti vorbim adesea despre rutină, despre oameni şi despre pasiuni. James Thiérrée este omul care le combină pe toate!

Nu, nu-i un speaker motivaţional, dar ar putea fi unul minunat probabil. Este un simplu om cu o pasiune extraordinară pentru teatru. Un om foarte apreciat pentru munca depusă în pasiunea sa şi un exemplu perfect de om care trăieşte din şi cu pasiune.

Aşa cum uneori citeşti o carte şi uiţi de gândurile urâte sau alteori te uiţi la o comedie şi pentru o clipă uiţi de deadline-uri, James Thiérrée te poate introduce într-o lume a lui, în care aşa zisele probleme (pe care doar noi le avem) nu există.

Acum James Thiérrée vine în premieră cu cea mai recentă creaţie a sa în Bucureşti! Continue reading

CLOSE
CLOSE