Tag Archive

Tag Archives for " teluri noul an "
5

13 obiective pentru 2013

„La fiecare început de an ne-am pus dorințe. Am sperat că anul ce vine va fi unul mai bun, mai roditor. Ne-am urat mulți ani, sănătate și ca dorințele să ni se împlinească.

Vreau ca 2012 să însemne pentru mine o a doua șansă, pe care să o pot oferi sau pe care să o pot primi. Vreau să mă uit la ce am lăsat în urma mea, la evenimentele și experiențele ce mi-au schimbat viața, la persoanele care și-au lăsat amprentele asupra inimii mele și la dorințele pe care le-am lasat doar la nivel idealist.

În 2012 vreau să le arătăm celorlalți că putem face mai mult, că viața nu înseamnă doar experiențe plăcute și oameni frumoși. Nu înseamnă doar zile cu soare și momente frumoase petrecute cu cei dragi.

2012 vreau să ne ajute să conștientiăm că mâine poate fi ultima zi din viața noastră. Vreau să facem un an plin de decizii bune și înțelepte, un an memorabil.

Viitorul nostru stă în fiecare zi de mâine. Iar schimbarea trebuie să înceapă azi.

2012 vreau să ne aduca fiecăruia posibilitatea de a da viață visurilor noastre și, mai ales, voința necesară de a face acest lucru. 2012 va însemna fiecare zi roditoare pe care nu am pierdut-o făcând… nimic și pe care am pus bazele viitorului ce ne stă înainte.

În 2012 dăm viață visurilor. Oferim o altă șansă. Ne luptăm pentru un an memorabil. Trăim frumos.”

Și uite așa, cu aceste gânduri, încheiam anul ce acum a devenit doar o poveste. Doar o amintire de care îmi voi aduce, cu siguranță, aminte cu drag, uneori cu regrete, alteori mă voi amuza pe seama lucrurilor pe care le-am făcut sau pe care nu le-am putut face. Anul 2012 a însemnat unul, poate, dintre cei mai importanți, cu cele mai grele decizii și cu cele mai grele încercări. Continue reading

CLOSE
CLOSE