Povestea de Seară cu Ştefan Murgeanu

10
73

Mai întâi a fost un interviu, a urmat recenzia primei sale cărţi, iar acum avem onoarea de a vi-l prezenta pe Ştefan Murgeanu – OMUL, în cadrul unui Eveniment de Seară.

În data de 30 martie 2011, la ora 19:30, vă aşteptăm alături de noi pe strada Horei nr. 2, sector 2 (vizavi de liceul Mihai Viteazu) în băruleţul numit ironic: “La Margine”.

Vom afla povestea OMULUI Ştefan Murgeanu (blog), vom vorbi puţin despre viaţă, despre angajare, vom putea să-i punem întrebări, să-i cerem sfaturi, să-l întrebăm de viitoarele cărţi şi altele…

Fiecare participant va primi gratuit un ghid („Ghidul carierei tale”) – mini-cartea scrisă chiar de Ştefan.

Îţi poţi rezerva un loc din cele 18 completând formularul de mai jos.

10 COMENTARII

  1. :)Chiar ma intrebam cand voi mai avea ocazia sa-l reintalnesc pe domnul Murgeanu…si uite ocazia!Sper sa pot ajunge!Va recomand din toata inima sa mergeti,o sa descoperiti un OM MINUNAT,de o amabilitate rar intalnita,cu multa energie pozitiva si foarte,foarte OPTIMIST!

    • Hei, dar de ce s-ar anula!? Dacă s-ar anula v-am suna pe toţii, căci de aceea am avut nevoie de telefoanele voastre. E mult prea complicat să sunăm 20 de oameni ca să ne confirme că vin la o mică întâlnire.

      Deci, da, sigur, totul va avea loc aşa cum am stabilit! :)

  2. Ştiu că nu se anulează şi nu s-au oprit înscrierile, dar la majoritatea lucrurilor primeşti un mail (de confirmare, de reminder)… e un sistem bun sau nu, dar s-a creat un precendent :D

LĂSAȚI UN MESAJ