Provocarea de vineri: SMS către un vechi prieten

9
626

Vineri de vineri noi venim cu idei de mici „provocări” care să te scoată din zona de confort şi să-ţi schimbe ziua puţin… într-un mod cât mai pozitiv, desigur.

Azi, fiind prima provocare, ne-am gândit la ceva simplu:

1. Deschide agenda telefonului tău mobil şi treci prin toate acele nume. De la A la Z. Există, într-adevăr, şanse să nu ai pe nimeni la litera „Z”… :)

2. După ce ai văzut toată lista şi te-ai întrebat de vreo 20 de ori: „Cine o fi acest om?” şi ţi-ai reproşat că de acum înainte salvezi mai multe detalii lângă numele persoanei: „Ion a lui Mitică, cel de la ţară, care are o vacă”, alege un om pe care-l cunoşti, dar cu care n-ai vorbit de mult.

3. Nu contează cât de bine te ştii cu el. Interesant ar fi să nu te cunoşti foarte bine cu el. Să fie o simplă cunoştinţă sau un prieten mai vechi, cu care ai cam pierdut legătura.

4. Dă-i un SMS cu textul: „Să ai o zi minunată!” sau alte urări de genul. :)

5. Dacă răspunde într-un mod interesant, zi-ne în comentarii ce-a răspuns.

Dacă n-ai SMS-uri… poţi să-l suni. Aşa poate iese ceva mai interesant!

Weekend plăcut!

9 COMENTARII

 1. imi place provocarea de vineri si sunt mindra ca o aplic de ceva vreme ,am fost apreciata sau considerata cam ciudata dar merg mai departe o urare de bine nu face rau nimanui si daca eu ma simt bine totul e perfect

 2. Wow. A fost extraordinar. :) Multumesc. Persoana careia i-am dat sms m-a sunat instant inapoi si a urmat o conversatie din care am primit niste invitatii la niste evenimente. Conversatia made me happy. Wow. Genial! :P

  • „Hai ca asta e tare. Multam, si tu sa ai o zi minunata” – asta e un raspuns :D

   Vreo 2 mi-au scris pe facebook multumesc si sa au fost surprinsi, cativa mi-au raspuns simplu „multumesc,la fel”..sau variatii de genul, iar altii m-am sunat ca nu stiau de la cine au primit mesaj.

   Mai sunt inca vreo 10 care nu au raspuns…

 3. Haha , bine ma mie sa-mi dai sms :D ….si da ne vom vedea mai des , ultima data cand am ajuns prin Bucuresti nu m-am gandit sa te sun , insa voi ajunge mai des in urmatoarea perioada .

 4. M-a sunat inapoi in urmatorul minut si am vorbit un sfert de ora :) Chiar a fost placut surprinsa persoana respectiva si am cazut de acord sa ne vedem cat mai curand.

 5. am sa incep vinerea viitoare ,acum nu sunt in tara si deci nu pot .Cred ca sunt placut surprinsi cei surprinsi ca sa zic asa.

 6. Interesanta provocare Motivonti!Insa as vrea sa sti ca in agenda mea de telefon nu am gasit nici o persoana cu care sa nu fi vorbit de multa vreme. Toate cele bune, un salut cordial.

LĂSAȚI UN MESAJ