Tu ce faci în weekend?

12
513

Tu ce faci în weekend? Vorbesc serios… te-ai gândit vreodată la toate weekend-urile tale? Ai observat ce au în comun? Ce faci diferit în weekend faţă de tot restul săptămânii?

Dumnezeu, acela-n care eu nu cred, a zis prin Biblie că ziua de sâmbătă-i de odihnă. Cu toţii ştim asta. Şi fie că-mi place sau nu să recunosc: oricât de tare îmi displace religia în general, descopăr lucruri de dezvoltare personală în ea adesea.

Nu, nu cred că sâmbăta-i de somn, dar cred că fiecare trebuie să vrea ceva concret de la weekendul său ca să iasă din rutina săptămânii încheiate.

Weekendul meu (spre exemplu) e încărcat şi nu mă odihnesc prea mult în el. Şi asta-i greşit din punctul Lui de vedere. Dar, în schimb, am un alt plan clar pentru toate weekendurile mele: îmi fac de cap şi sunt fericit.

Pentru mine weekendul e acel moment din săptămână când fac doar ce-mi place, spun „nu” la tot ce nu-mi place şi mă simt bine. Dar asta am ales eu să fac. Ştiu oameni care se închid în casă şi dorm. Sau oameni care, pasionaţi de munca lor, lucrează. Sau, dimpotrivă, oameni care lucrează chiar şi în weekend pentru că vor un ban în plus.

Întrebarea este: tu ce alegi să faci în weekend?

12 COMENTARII

  1. io la noapte o sa ma bestializez la #retroparty, asa ca maine probabil ca o sa zac toata ziua :D

    iar duminica fac o iesire pana in Cheia (Ciucas) sa recuperez copilul si sa identific ceva loc fain de dus colegii la un drinkbuilding salbatec :D

    un weekend greu, cum ar veni :)

    • If you really-really want it, go and get it! :D De la sine nu o să vină niciodată. Dacă ar fi după servici, după şef, el te-ar ţine acolo şi de revelion… :)

LĂSAȚI UN MESAJ