2

Comunitatea Motivonti

Motivonti.ro este un blog colectiv de dezvoltare personală adresat elevilor, studenţilor, noilor angajaţi şi, în mare parte, oricărui om care are nevoie de puţină motivare, oricărui om al cărui gând este legat de progres.

In aprilie 2012 am realizat cel mai drag proiect al nostru: “Alarma Motivaţională”. Am trimis în fiecare dimineaţă, timp de o lună (doar în zilele lucrătoare), un mesaj inspiraţional către 1400 de oameni.

Câteva reacții:

Nelly Blackrose: Primit! Genial :) Tocmai când mă pregăteam să urlu, credeam că e vreo altă reclamă de la operatorul de telefonie mobilă. Mi-a luminat ziua.

Monica Sibisteanu: M-am înscris în program. Ieri a fost primul SMS, chiar uitasem că urma să-mi trimiteţi doza zilnică de motivare. Vă mulţumesc. Îmi place mesajul de ieri, dar mai mult îmi place cel de azi! :) Felicitări! Este tare frumos ceea ce faceţi voi!


Cum ar fi să-ți începi fiecare dimineață cu un SMS care să-ți pună zâmbetul pe buze?

În aprilie 2012 am invitat cititorii Motivonti să ne dea numerele lor de telefon pentru a îi motiva în fiecare dimineață timp de o lună prin intermediul unui SMS.

Evenimentul a fost un succes, dovadă fiind numărul de peste 1000 de oameni care s-au înscris. La finalul lunii foarte mulți participanți ne cereau ca Alarma Motivațională să revină.

Asta ne-a făcut să ne gândim că oamenii au cu adevărat nevoie de un mic imbold în fiecare dimineață pentru a funcționa la cote maxime. De aceea SMS-urile motivaționale trebuie să continue.

Așa s-a născut ideea “Comunității Motivonti”.

Din această comunitate elitistă vei putea face parte abonându-te cu minim 5 euro lunar. Comunitatea nu presupune doar Alarma Motivațională, ci și o platformă online la care vei avea acces alături de ceilalți membri. Prin această platformă te vom pune în contact cu mentori și invitați speciali și vei beneficia de reduceri pentru cărți, workshopuri și alte evenimente.

Începând cu data de 1 decembrie vom porni din nou “Alarma Motivațională”, trimițând SMS-uri către primii membri ai comunității.

Iar comunitatea o vom lansa online pe 15 ianuarie 2014, atunci când platforma va lua forma finală cu ajutorul celor ce se înscriu de acum în comunitate.

În partea dreaptă a paginii ai cele 4 tipuri de membru din care poți alege.


Ca membru al comunității lui Motivonti (www.Motivonti.ro) vei avea acces la o comunitate „elitistă”, cu circuit închis, de oameni pasionați de viața lor.

Motivonti.ro s-a născut ca un site gratuit, deschis tuturor, acum 3 ani. Dar acum vrem să oferim plus-valoare celor care își doresc mai mult de la noi, de aceea, în paralel cu blogul Motivonti, ce va rămâne absolut gratuit, vom lansa și comunitatea Motivonti, în baza unui abonament lunar de 5 euro.


Ce este „Comunitatea Motivonti”?:

– o rețea „secretă” de socializare cu oameni pasionați de dezvoltare personală (un fel de Facebook al cititorilor lui Motivonti)

– evenimente gratuite în București

– mentori, traineri și bloggeri invitați tocmai ca să te ajute (atât pe platforma online, cât și la evenimente)

– cadouri pentru activitatea din cadrul comunității

– reduceri foarte mari la shopul lui Motivonti

– reduceri la magazine online partenere (pentru cărți)

– reduceri la evenimente Motivonti

– reduceri la evenimente partenere

– și totodată vom publica periodic, în cadrul comunității, conținut scris și video premium, la care vor avea acces doar membrii comunității

BONUS – de la 1 decembrie 2013 vei primi în fiecare zi, de luni până vineri, un SMS inspirațional, ca parte a „Alarmei motivaționale”. Cu aceste SMS-uri vrem să te rupem pentru câteva secunde de cotidian și să-ți amintim de lucrurile frumoase din viață.


Vreau să mă alătur comunității lui Motivonti!

Vrei să te alături? SUPER! :)

Intră pe pagina de aici (click aici) și achită online 5 euro. Asta-ți asigură acces în comunitate și SMS-uri zilnice vreme de o lună.

Sau plătește pe mai multe luni în avans și-ți oferim cadouri!

Poți să ne achiți 20 de euro pentru 6 luni de acces în comunitate și SMS-uri zilnice. Asta înseamnă o reducere de 10 euro. În acest caz plata o faci aici.

Sau poți să ne susții și să ne achiți 100 de euro pentru un an de acces în comunitate și SMS-uri zilnice. Dar asta-i nu-i tot. În semn de recunoștintă îți vom oferi o brățară și un portofel de piele, cu mesaje motivațioanle. În acest caz plata o faci aici.

Sau alege de aici pachetul pe care-l preferi:

Dând click pe una dintre cele 4 opțiuni de mai jos: (plata se face online)


Un SMS motivațional în fiecare dimineață!Cadou 6 luni

Comunitatea lui Motivonti este metoda noastră de a duce întregul proiectul „Motivonti.ro” mai departe. Cei din comunitate, cei „plătitori”, sunt cei care vor face ca Motivonti.ro sub forma sa gratuită să existe mai departe!


Așa vor arăta brățările și portofelele de piele:

Comunitatea Motivonti


Tu vei fi unul dintre acei oameni care fac ca Motivonti.ro să fie posibil.

Mulțumim!

O parte din echipa Motivonti