Care este cel mai bun detergent pentru pardoseli?

cel mai bun detergent

In ziua de astazi este tot mai greu sa alegem din multitudinea de produse de curatenie existente pe piata, pe cele eficiente. Sunt atat de multe variante de detergenti pentru pardoseli incat, de multe ori, nu stim asupra careia sa ne indreptam atentia. Este dificil sa gasim un detergent de pardoseli care sa curete eficiente toate suprafetele ce ne acopera podelile din casa. 

Parfumul detergentilor pentru pardoseli 

Pe langa acest aspect, parfumul a devenit un aspect ce face diferenta dintre produse in functie de preferintele subiective ale fiecarui cumparator. Sigur ti s-a intamplat sa gasesti un produs extrem de parfumat, dar care nu curata podelile, sau invers….care are capacitatea de a indeparta eficient murdaria chiar si cea mai persistenta, dar mirosul lui lasa de dorit. Pare aproape imposibil sa gasesti un detergent pentru pardoseli care sa indeplineasca simultan aceste 2 cerinte. Este adevarat ca doar un produs profesional poate fi conceput in aceasta directie si deobicei acestia sunt destul de costisitori si nu au acces oricine la beneficiile oferite de ei. Detergentii pentru pardoseli de la Fre-Pro sunt conceputi in asa fel incat sa poata curata eficient si cele mai dificile tipuri de pardoseli. Sunt conceputi special pentru a satisface o gama variata de preferinte in materie de parfumuri. Mai mult de atat, aromele persista timp indelungat, iar daca se combina cu odorizantul de camera cu aceeasi aroma, efectul WOW este garantat. Se obtine un spatiu stralucitor si ultra parfumat. 

Cantitatea perfecta de detergent pentru pardoseli 

La prima vedere recipientul de 50 de ml pare sa nu promita prea multe, dar esentele tari se tin in sticlute mici. Asadar, detergentul de pardoseli de la Fre Pro este foarte concentrat si se amesteca in functie de preferintele fiecarui utilizator. De pilda, in prima faza, se amesteca cu  1 litru de apa. Ulterior, din amestecul obtinut se obtine detergentul propriu-zis pentru pardoseli prin amestecarea acestuia cu 5 litri de apa. Cantitatea care se adauga ramane la latitudinea utilizatorului in functie de intensitatea parfumului pe care o doreste sau de murdaria ce necesita a fi indepartata de pe pardoseli.

Detergentul profesional pentru pardoseli 

Ce este si mai interesat este faptul ca acest produs chiar indeplineste toate conditiile unui detergent pentru pardoseli perfect. Nu-i sta in cale niciun tip de murdarie de pe niciun tip de pardoseala, in primul rand. In al doilea rand, este foarte parfumat si aroma sa persista timp indelungat din momentul in care ai terminat de curatat podelile. In plus, este dezvoltat pe principii ecologice si este prietenos cu mediul inconjurator. Parfumul sau nu irita caile respiratorii, nu este nociv pentru copii sau animale si respecta limitele COV din Europa si SUA. Pretul sau este de doar 10 lei pe sticluta si un singur recipient are capacitatea de a acoperi mai multe spalari. 

Aromele disponibile pentru detergentii de pardoseli

Ce este si mai interesant la detergentii de pardoseli marca Fre – Pro este faptul ca se gasesc intr-o multime de arome care sunt facute sa satisfaca gusturile si celui mai prietentios in materia de mirosuri. De la mirosurile parfumurilor ultra cunoscute ce se gasesc pe piata cum este Alyen, pana la celebrul Bubble Gum de care este indragostita iremediabil toata lumea si de la mirosul specific unei paduri de confere, pana la mirosul delicios al unei esente de vanilie. Toate sunt facute pentru a persista timp indelungat si a incanta simturile cu fiecare nota de parfum emanata.  Pentru ca parfumul resimtit are si influente de natura psihologica asupra fiecaruia dintre noi, este important ca aroma in proximitatea careia ne petrecem timpul sa ne reprezinte pentru ca astfel are un efect pozitiv asupra intregii noastre stari de spirit si implicit asupra productivitatii. 

Cel mai bun detergent pentru pardoseli 

Alegerea unui detergent de pardoseli profesional este mult mai usoara acum ca le-am descoperit pe cele de la Fre – Pro. Nu se compara cu niciunul existent pe piata pentru ca esentele continute de acesti detergenti sunt alese cu grija si aduse din SUA. Unele dintre arome sunt unice, altele sunt inspirate din arome foarte cunoscute pentru a induce senzatia de familiaritate. 

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: