Acasa » Despre

Despre

Motivonti
El este Motivonti.

Motivonti este un blog dedicat oamenilor pasionați de dezvoltarea personală. Celor care devin conștienți de importanța motivării, oamenilor sinceri și dornici de a schimba ceva. Fie un viciu, o zi sau, de ce nu, viața.

În fiecare zi vrem să vă motivăm prin experiențele noastre sau ale celorlalți, din care ne place să învățăm, căci vedem fiecare moment sau zi o lecție de viață.

Suntem o echipă de oameni pasionați. Ne plac provocările și facem totul din și pentru pasiune. Mai exact, ne place să vă facem ziua mai frumoasă! Credem despre noi că  suntem ceea ce gândim despre noi că suntem.

Și da, vrem să devenim din ce în ce mai buni.

În spatele textelor pe care vi le transmitem zilnic suntem o echipă mult prea tânără pentru unii, diferiți, cu hobby-uri și activități zilnice diferite. Ce ne unește în fiecare zi este acest blog pe care vrem să îl ținem viu în fiecare zi.

Echipa

O parte din echipa Motivonti

Ariel
– fondatorul blogului. A descoperit dezvoltarea personală când mama sa i-a oferit cartea „Atitudinea este totul” de Jeff Keller. După lecturarea cărţii a hotărât că dezvoltarea personală este o descoperire minunată, de care trebuie să afle cât mai mulţi oameni cu putinţă. Astfel s-a născut blogul colectiv de faţă. În prezent Ariel scrie periodic texte motivaţionale şi ţine workshopuri despre atitudine.

Vezi ce-a mai scris Ariel »

Mihai
– introvertit şi totodată perfecţionist convins, în căutarea schimbării şi dezvoltării personale prin citirea cărţilor de profil şi scrierea textelor cu experienţă personală. Vorbeşte mult în grupul nostru privat şi e foarte atent la detalii şi, deşi scrie rar, atunci când o face, cu siguranţă, stârneşte.

Vezi ce-a mai scris Mihai »

DanielaDaniela
– scrie pe blog din 2010. Pasiunea pentru dezvoltare personală a venit la pachet cu cea pentru psihologie. Crede că motivația adecvată este cel mai important factor care contribuie la obținerea succesului, motiv pentru care dorește să motiveze cât mai mulți oameni prin intermediul articolelor și nu numai.

Vezi ce-a mai scris Daniela »

ElenaElena
– scrie pe blog din 2010, iar dezvoltarea personală este pentru ea nu un țel, ci o atitudine. Dacă i-ați cere un singur sfat, o rețetă magică v-ar zice simplu: “Citește o carte!”. Crede prea puțin în educație și mult mai mult în autoeducație, în principal prin intermediul cărților. Activitatea de la Motivonti și lectura i-au dat dat încredere în ea și curajul de a-și urma visurile, făcând cu multă pasiune numai ce-i place. Așa că vă transmite: „Dacă eu pot, puteți și voi!”

Vezi ce-a mai scris Elena »

SorinSorin
– s-a alăturat echipei în septembrie 2011. Consideră că experiența de viață nu este, neaparăt, direct proporțională cu vârsta. Crede cu tărie că atunci când îți dorești un lucru găsești modalități pentru a-l obține. Pentru el, jobul ideal e acela care-ți permite să faci tot și doar ce-ți place. De-aia și scrie pe motivonti!

Vezi ce-a mai scris Sorin »

BiancaBianca
– scrie pe blog din august 2012. A realizat că prin articolele scrise pe blog din experienţă proprie îi poate ajuta pe cei din jur, dar se ajută şi pe ea însăşi. Scrie cu pasiune, din pasiune şi speră să transmita asta şi celorlalţi.

Vezi ce-a mai scris Bianca »

LaviniaLavinia
– scrie pe blog din august 2012, si asta după încercări eșuate cu bloguri personale. A descoperit dezvoltarea personală dintr-o nevoie. A continuat cu eșecuri din care a învățat cele mai mari lecții, la care a adăugat multe cărți de dezvoltare personală. Și a mers.

Vezi ce-a mai scris Lavinia »

Și lista poate continua…cu tine!

Motivonti caută oameni pasionați de dezvoltarea personală. Așa că, dacă te regăsești în stilul nostru și îți place ceea ce facem și, mai ales, îți place să scrii, tot ce trebuie să faci este să ne dai un e-mail în care să ne spui ce intenţii ai.

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!